četvrtak, 9. svibnja 2013.

''Summertime'' - natjecanje

Dobar dan drage moje :)

S obzirom da će ovaj post, tj. ovo natjecanje biti namijenjeno samo za ove naše prostore, ovaj post neću tipkati i na engleskom, jer mislim da nema potrebe :) Dakle, mislila sam kako bi napokon bio red da i ja na tren siđem s ovih svojih oblaka i nagradim sve vas moje vjerne čitateljice. Ako ste zainteresirane za malo natjecanja ... čitajte dalje :) S obzirom kako ja uvijek volim malo zakomplicirati stvari, ovo neće biti samo natjecanje u kojem će glavnu ulogu odigrati random.org. ili nešto toga tipa. Ovog puta ćete se morati malo potruditi ili bolje rečeno poigrati. Ali s obzirom da većina vas voli ljeto i sve radosti koje ono nosi, nadam se da vam to neće pasti preteško. Naprotiv, očekujem da će biti kreativno, veselo i da će na kraju jednoj od vas i biti jako drago što se prijavila. Pa da Vas upoznam s nekim osnovnim pravilima ovog natječaja :

Tema je ''Summertime'' .


Dakle : Ljeto nam se vratilo ; Dugo,toplo ljeto počinje, Morska vila, Krivo je more, Djevojke u ljetnim haljinama volim itd. Sve ono što Vas inspirira na ljeto, more, voće, i sve divote koje nam ono nosi. Pokušajte svojim radovima pokazati svima nama što ljeto u vama budi i što vas najviše veseli. Napominjem da u natjecanju možete sudjelovati s make up lookom ili pak s nail artom. Ipak, morat ćete se odlučiti za jednu kategoriju :)

Osnovna pravila :

1. Prijaviti se možete isključivo sa svojim radom ( računam na fair play )
2. Pristajete da se vaše fotke objave na mojoj face stranici ''Dunja u oblacima''
3. Šaljete do 4 svoje slike (molila bih Vas da fotke budu što kvalitetnije , preporučljiva rezolucija     600x400 piksela, kako bi meni bilo jednostavnije uživati u vašem radu)
4. Vaši prijatelji slobodno mogu lajkati i komentirati vašu sliku i sve ću pažljivo gledati, ali napominjem da pobjednicu biram isključivo JA :)
5. Slike možete slati na moj mail : sarandunja@gmail.com ili mi zalijepiti na stranicu pa ću ja svrstati u odgovarajući album (ime i prezime)
6. Prijave traju od današnjeg dana do 15.6. (do 18h)
7. U natjecanje ulazi make up look ili nail art
8. I da zadnje, ali nimalo manje važno :) Na vašim slikama, molim na barem jednoj da držite papirić na kojem je ručno napisano ''Dunja u oblacima'' ili ''Za Dunju''. Molila bih Vas da se potrudite sjetiti papirića prije fotkanja. Ukoliko zaboravite pa naknadno dodate natpis u nekom programu, neću Vas diskvalificirati, ali sam primjetila da tako često dođe među natjecateljicama do prepucavanja, a to nam stvarno nije potrebno :) U konačnici najbitniji dio ovog natječaja je da se vi zabavite i na kraju za svoj trud i rad osvojite nešto lijepo
9. Natjecanje je otvoreno samo za prijave iz Hrvatske i susjednih država
10. Bilo bi lijepo kada biste pratili moj blog ovim putem ili putem facebooka

I to bi bilo to drage moje ... Sada je samo na Vama red. Prijavite se , javite svojim dragim curama, kolegicama blogericama, prijateljicama i svima koji vole ovakve natječaje. Bit će mi drago gledati Vaše radove i nadam se da će ih biti što više :)

Eh da ... a vidi mene što se pravim pametna :))

Nagrada, jel .

U ovom natjecanju možete osvojiti ljetni trojac : predivan Nix - Fire lipstick ( koji mislim da će odgovarati svima - atipični crveni ruž sa značajnim pink(with just a hint coral) podtonom koji na usnama vrišti ljeto ) , Maybelline 24 HR Tattoo - 20 Turqoise forever, Maybelline Colorama lak - 80 (predivni kraljevski plavac)  i spremne ste za dugo, toplo ljeto :))

Kako Vam se čini ?






I da Vas potaknem da se što prije prijavite .... Ljeto u slikama :)) 







Pripremaaa, Pozor .... Sad :D


Broj komentara: 9:

  1. Sudjelujem.Super su nagradnjače u kojima natjecatelji pokazuju kreativnost :)
    Ne volim previše random.org, ovo mi je super!

    A i nagradica je prelijepa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Učestvovaću i potrudiću se da budem kreativna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično natjecanje, obožavam ovakva kreativna darivanja i super su nagrade tako da se vrijedi potruditi.
    Znam da ja hoću ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva čekam vidjeti :) Baš mi je drago što ti se sviđa i sretno ;) <3

      Izbriši
  4. super... ako mi ne ishlapi iz glave eto i mene :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...