ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

Posveta moru :)

Hello :)

S obzirom da nestrpljivo čekam vaše prve prijave na ''Summertime'', odlučila sam napraviti jedan look inspiriran mojim mislima na ljeto i more, a inspiracija je bila dodatno obogaćena prekrasnim naušnicama koje sam dobila na poklon. In love ( Na face-u sam jučer povodom Majčinog dana napisala kako su mame najbolje, a ovog puta ću se ispraviti i dodati da su Mame i Mame naših boyfrienda najdivnije <3) Nakon ovih izljeva nježnosti , vraćam se na post. S obzirom da sam u recenziji spomenula kako su me oduševili Maybelline Vivids ruževi, u ovom looku sam koristila nijansu Fuchsia Flash koja je stvarno prekrasna, intenzivna ružičasta nijansa koja se mora imati na usnama ovog ljeta. Love, love, love. Uz ružičaste usne, zamislila sam naglašenije plave oči. Iako inače preferiram naglašeno ili jedno ili drugo, ovog puta sam se malo zaigrala i odlučila sam si dati mašti na volju.

Considering I can't wait for your entries for ''Summertime'' to arrive, I've decided to make a look inspired with my own thoughts about summer and the sea, and I even got a special boost of inspiration just while looking on a beautiful pair of earrings I got as a present. In love ( On my facebook fan page I wrote yesterday, regarding Mothers day that mums are the best, this time I will stand corrected and add to my previous sentence that Mums and Mums of our boyfriends are the greatest <3) After all this love in the air, I'm returning to my post. Since I mentioned in my last post how amazed I was with Maybelline Vivids lipsticks, I decided to use Fuchsia Flash for this look, because it truly is an intenste and gorgeous shade of pink that you have to wear on your lips this summer. Love, love, love. With the pink lips, I visioned intense blue eyes. Usually I prefer the one or the other, but this time I've decided to let my imagination on the loose and play a little with splash of colours.

Prije nego što Vam pokažem kako je to ispalo, iskoristit ću trenutak da Van pokažem i swatch ovog ljepotana. Dakle, Fuchsia Flash. Uživajte :)


Before I show you how it looks, I'll take a minute to show you a swatch of this pretty boy . So, Fuchsia Flash. Enjoy :)



I sada moje more :D

And now my sea :D












Kako Vam se sviđa ? Pripremate li se za ''Summertime'' ? Jedva čekam Vaše prijave, zato kistiće u ruke :))

Broj komentara: 20:

  1. Taj ruž je tako savršen *.*
    Sad ga stvarno trebam kupiti, nema ne. Već neko vrijeme se nećkam, kao bih ne bih, pa možda je prejak, pa strah me to nositi, vamo tamo.
    Nema izgovora :)

    Pripremam se za tvoj giveaway, gledam još kako ću, što ću, treba mi doći uskoro jedna paleta pa ću vjerojatno nju koristiti pa dok stigne ona... bude valjda uskoro :) To ti je ona ebay 120 boja paleta, tamo će biti svega, jedva čekam iskoristiti neke narančaste nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš, moraš :)) Super, jedva čekam ... Imam tu paletu, odlična je :)))) sve na jednom mjestu. Uvijek samo nju nosim kad putujem negdje hihi

      Izbriši
    2. Treba dočekati samo paletu, rekla sam sestri da ju naruči, nemam pojma jel je. Morat ću ju požuriti ako nije :)
      Izabrala sam ovu: http://www.buyincoins.com/new_en/details/120-makeup-full-color-eyeshadow-palette-eye-shadow-3-product-5428.html

      Idem gledati neke tutoriale i skupljati inspiraciju :D

      Izbriši
  2. Dunja moja - fkt si predivna :) I ruž je divan :) I također se i ja spremam za giveaway, moram nešto spešl napraviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nika moja :* Za ruž se slažem :DD Jedva čekam vidjeti što ćeš smisliti <3

      Izbriši
  3. Ti si meni tako prekrasna, kao neka glumica iz Australije :D
    Ruž ti savršeno pristaje, a kombinacija fuksije i ove modre je baš savršena!! Sada si me inspirirala jer u srpnju idemo na jedno vjenčanje i sve do sada nisam znala što ću :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blush, blush , blush. Pa draga moja uz ovakve komentare, ja uskoro mogu zaboraviti na rumenilo :D :* Baš mi je drago što ti se tako svidjelo. Jedva čekam vidjeti fotku kako ti stoji :))

      Izbriši
  4. Divno ti ruz stoji i okice si lijepo uokvirila <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelep ruž, oduševljena sam! Pripremam se, ima da bude eksplozija boja :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. "Svekrva" zna znanje :)) A bogme i ti, mala moja!! Divan look! I stvarno ne znam kako ću se našminkati! Možda pokušam sutra ako bude lijep dan s puno svjetla za fotkanje :) Sad imam i paleticu s puno plave boje jej :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas si lijepa, ruz je odličan :)
    Oprosti sto ranije nisam pratla i posjetila tvoj blog hehe stvarno je divan :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Divno izgledas, na neku glumicu me podsjecas, ali ne mogu se sjetiti koju.:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozdrav, želim podijeliti svoje prekrasno svjedočanstvo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što je bilo moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam za njega, molio sam ga sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Prijatelju sam objasnio svoj problem i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača pravopisa, a on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me zvala, bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve je rekao da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao u rješavanju mog problema. email: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...