nedjelja, 27. siječnja 2013.

Napokon pravi post :)

Dobar dan svima :)
Kasnim dva dana, ali kad sam već obećala napisati novi post htjela sam da i imate što čitati. Ispit je napokon iza mene i sada se mogu posvetiti malo blogu. Dakle ovog puta sam pripremila jedan make up look koji je inspiriran jednom haljinom u koju sam se zaljubila na prvi pogled... I od tog pogleda, ljubav traje i traje. Kao što sam već i spominjala ranije, stigao mi je krasni paketić neki dan. Mua proizvodi su došli u moju make-up kolekciju skoro pa brzinom svjetlosti. S obzirom da ih prvi put koristim, moram priznati da sam jako zadovoljna i da unatoč iznimno niskoj cijeni ima sasvim solidnu trajnost. Dakle što se mene tiče ... thumbs up za mua i za uistinu brzi shipping. Ne znam kako vi drage cure podnosite ove zimske dame (ja primjerice odbrojavam dane do proljeća gotovo u minutama :D ), ali u zadnje vrijeme me uhvatila nekakva konstantna manija za čokoladom, kakaom i svim ostalim slatkim kombinacijama... Naravno u povećim količinama. No dobro do ljeta još ima nažalost dosta vremena, stoga vježbanje i zdraviju prehranu ipak možemo odgoditi za neke ljepše i toplije dane. Možda nam se onda poveća motivacija ;) E sada kad sam malo popričala sama sa sobom, mogla bih se posvetiti pravoj temi današnjeg posta. Iako, uvijek kada pišem ovaj blog (nestrpljivo iščekujući vaše komentare, stvarno imam osjećaj kao da pričam sa svima vama). Dakle, u kreiranju ovog make up looka sam koristila ove proizvode : Garnier BB kremu u light nijansi, Maybelline Affinitone korektor - Natural, MUA ''Heaven&Earth'' paletu, Illamasqua rumenilo - Tremble, Catrice Ultimate Shine ruž - 170 Play the Plum i CatriceSmokey Eyes set - ''Smog over Hong Kong'', i na kraju maskare Bourjois ''Volume glamour MAX'' i MF zlatnu maskaru (nažalost imena se ne mogu sjetiti, jer se skroz izlizao natpis) xD Pa počnimo ...
Prvo prikaz svih proizvoda koje sam koristila :) U manjku bolje podloge gdje bih mogla lijepo izložiti šminkicu, a u skladu sa svojim >>inner childom<<, odlučila sam medu Brunu iskoristiti kao pomoćnika :)

Zoomirano :) Eh da, najnovije otkriće. Labbelo maslac za usne. Moja sestra je ovom prilikom kupila kao strastveni obožavatelj vanilije, naravno maslac s mirisom spomenute ... I iako mi često znaju takvi mirisi bili preslatkasti i agresivni, moram priznati da me ovaj oduševio. Trenutno omekšava kronično suhe i ispucale usne (kao što su moje ovih zimskih dana) i pruža prekrasan svilenkasti osjećaj. Divota :))


I olovčice i maskara :) 



Dakle... MUA ''Heaven and Earth'' paleta. Neću u ovom postu pisati baš recenziju o njoj, jer sam vidjela da je već dosta cura to obavilo, a teško je više biti kreativan u opisivanju istih nijasni. Mogu vam samo reći da sam ja jako zadovoljna s ovom paletom. S obzirom da i inače volim pastelne i nude nijasne na kapcima, ova paleta mi je idealan omjer bež,smeđih i zlatnih sjenila koja mogu proći u dnevnoj, a i večernjoj varijanti. Obavezno si stavim malo tekućeg korektora na kapke prije nanošenja sjenila (ali to ja uvijek radim) i dosta su postojani. Relativno se malo truse i to uz rubove, ali to tek nakon više sati nošenja. U svakom slučaju za cijenu od 40 kn, jako dobar ulov.
Illamasqua - Tremble ... Kupila sam ga neplanski kad sam s dečkom bila u posjeti prijateljima u Zagrebu. Draga prijateljica me odvela u Illamasqua store , a jako uvjerljiva i ljubazna teta koja radi tamo je učinila svoje. Napustila sam Illamasquu lakša za nekij 200-tinjak kuna, ali evo osam mjeseci je prošlo i nisam požalila. Rumenilo je tako krasno pigmentirano. Čak i kad sam bolesna uz samo jedan čarobni potez četkom,  dobijem malo lažne prirodne boje u obraze i odmah se bolje osjećam :) A moram naglasiti kako sam bila uvjerena da mi ova boja uopće neće stajati, s obzirom da sam izrazito svijetle puti i zbog moje crveno-narančaste kose.... Bila sam potpuno u krivu i hvala teti iz Illamasque koja mi nije dala pravo glasa :D
Catrice Ultimate shine - Play the Plum. Kupljen još negdje pred ljeto prošle godine u Kozmu, a koliko se sjećam platila sam ga nekih dvadesetak kuna. Nisam ga dosad često nosila, jer sam najčešće vjerna crvenkasto-narančastim ili ciglastim tonovima, ali ove jeseni i zime koristim ga sve češće. Fino je vlažan, tako da osim boje i sjaja ujedno i lijepo hidratizira usne. Malo ga se zbog toga i teže nanosi ( zato ga nanosim kistićem) i ne traje baš jako dugo. Zato ga uvijek imam u torbi, za sve potrebne popravke. Međutim, prednost mu je 2u1 efekt ruža i sjajila. Pa, ako volite takve ruževe ... Ovo je pravi za vas.
I kao točka na i Bourjois ''Volume glamour MAX'' ... Ova me maskara stvarno oduševila. Dobila sam ju za Božić, ali ju nisam koristila jer sam još imala MF-ovu zlatnu ( koju sam koristila u ovom look-u za donje trepavice) . Ali da se vratimo na Bourjois. :) Ove blagdane sam se odlučila eksperimentirati s ekstenzijama trepavica i iako je sve jako profesionalno odrađeno, moje osjetljive oči su se pobunile. Tako da to iskustvo definitivno više ne bih ponavljala. Ali anyways, nakon što su ekstenzije otpale, moje trepavice su značajno oslabile. U procesu oporavka, ova maskara je pravi spas. Izgledaju fino, gusto, naglasi dužinu i nitko zadovoljniji od mene... Platila sam ju nekih 80-tak kuna i neko vrijeme ću joj ostati vjerna :)
I da ne duljim dalje, sada Vam predstavljam look koji sam pripremila. Haljinica je iz Zare i dobila sam ju za Božić. Kako inače volim malo klasičnije i pomalo retro krojeve, oduševila me svojim materijalom, bojama i krojem. 

I kada je proces šminkanja završio, ovako je izgledao konačni rezultat... 






I jedna s podignutom kosom ...
Kakvo je stanje kod vas ? Da li i vas nekada ponese omiljena haljina,majica, nakit u šminkanju ? Nadam se da se nastavljamo čitati. S obzirom da sam još relativno nova, voljela bih vas pratiti i upoznati što više :) Do idućeg čitanja velika pusa svima ... I za sam kraj THE creative team :P (i moj mačak Charlie kojem je očito dosta šminke :D ) Pusa svima ! 

Broj komentara: 5:

  1. Jako lijepo :) meni bi baš trebala stići ta paleta ovih dana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi te mogla obradovati :))Ako voliš takve nijasne inače ... jako lijepa paleta <3

      Izbriši
  2. Kako si prekrasna. :)
    Ova haljinica mi je divna..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na lijepim komentarima :))) Pogotovo mi je drago što ti se haljinica svidjela :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...