ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

Avon Beauty Blog Day 2015.

Dobra večer drage moje dame :)

U ovom postu ću se pokušati maksimalno fokusirati da mi misli ne lete posvuda i da vam što više približim kako je bilo na ovogodišnjem Beauty Blog Dayu. Ali .... Vi znate , a skromno se nadam da sam vam zbog toga i draga, da se ja jednostavno ne mogu zaustaviti kada još nešto želim podijeliti s vama, tako da molim Vas da mi ne zamjerite, ukoliko ovaj post bude protkan i nečim nevezanim.

Dakle ... Beauty Blog Day. Pretpostavljam da vi koje nas pratite, čitate, lajkate i podržavate znate za ovaj mili događaj. To je event posvećen hrvatskim beauty blogericama ( i blogerima :) ) , odnosno svima nama koji dijelimo strast prema šminkanju, preparativnoj i dekorativnoj kozmetici i njezinim čarima, te želimo tu svoju strast podijeliti i s vama. Moram vam priznati kako je ovaj dan za mene uistinu bio nešto posebno i to iz više razloga. Prije svega, kao što već i znate ova godina je bila uistinu uzbudljiva za mene ... blago rečeno :D Dogodilo se puno životnih promjena i važnih odluka. I iako su one donijele puno lijepih, uzbudljivih i novih stvari u moj život, kako to obično biva (jer savršenstvo po definiciji ne postoji) , naravno da su morale donijeti i neke trenutke koje bih najradije zaboravila. Ipak, s tim stvarima Vas naravno neću opterećivati, nego ću Vam samo dati jedan prijateljski savjet. Čuvajte, volite i pazite vrijedne i kvalitetne ljude u svom životu, a ne rasipajte životnu energiju na one koji toga nisu vrijedni. I pazite kome poklanjate svoje povjerenje. Pravi prijatelji su uistinu dragulji danas . Ne pretjerujem.

No, da ne zalutamo u neke druge sfere, vrijeme je da se mi vratimo na vedrije teme i ovaj uistinu divan, divan dan. Meni možda još i mrvicu draži nego ostalima. Zašto, pitate se ? Ukoliko ste me pratile od ranije, znate da sam ja djevojka iz Vinkovaca, koja je nažalost propustila prva dva beauty blog day-a jer je spletom okolnosti uvijek radila vikendom :P Dvije godine sam čeznutljivo promatrala postove mojih dragih kolegica , fotografije s događaja, koliko su novih cura upoznale i kako im je bilo krasno da riječima ne mogu dovoljno opisati. Well ... napokon ove  godine su se i meni zvijezde posložile, nasmiješile ... Kako Vam drago. Ove godine sam i ja napokon bila dio tog divnog dana i jedna od onih koja će imati priliku podijeliti s vama svoje fotografije i utiske. Usput, ispričavam Vam se , ako ću Vam u nekoliko navrata zvučati kao pokvarena ploča s : divnim, krasnim, predivnim, savršenim itd. Jednostavno ću se pokušati maksimalno ''ogoliti'' i podijeliti s vama sve trenutne misli kao da smo skupa na nekoj kavici. Stvarno sam bila jako, jako uzbuđena i odbrojavanje je počelo sigurno tjedan dana ranije. Naravno, neću vam lagati, tu je bilo i onih tipičnih
ženskih epizoda tipa : Što obući? Hoće li mi baš taj dan izbiti neki nemili krater na čelu? Hoću li se svidjeti curama ili će kolutati očima hahah :)

Da, prošla sam baš sve faze treme i uzbuđenja uoči ovog dana. Ipak, iznad svega je bila ogromna, stvarno neopisiva količina sreće što sam ipak ove godine uspjela reorganizirati svoje obaveze i biti dio ove uistinu predivne grupe djevojaka i žena. Što se tiče same organizacije Beauty Blog Daya, kao što sam već napomenula, ja nemam ranijih iskustava jer je ovo bio moj prvi :) My baby <3 Ali moram pohvaliti cure i naše drage organizatorice ovog događaja Anu i Mirelu ( http://www.ogledaloonline.hr/) , koje su zbilja uložile zadnji atom snage i kapljicu znoja kako bi ovaj dan prošao što ljepše i ugodnije za nas blogerice. Kapa do poda moje dame. Osim našim curama, htjela bih iskoristiti ovu priliku i službeno se zahvaliti i svim našim sponzorima koji su nam omogućili da ovaj dan postane tradicija koja se nastavlja svake godine pa tako i ove. Najljepša hvala : Avonu, Maybellinu, Matrixu, Foreu, Biobazi , Biolage Ziaji ... Hvala Vam što cijenite i prepoznajte našu ljubav i strast  :)

Na Beauty Blog Dayu smo imali zanimljive prezentacije naših sponzora i kvalitetne radionice. Definitivno najiščekivaniji trenutak je bio trenutak otvorene diskusije na temu odnosa brandova i blogerica te spornih pitanja u surađivanju. Drago mi je što ipak nije vladala potpuna šutnja te su neka pitanja dobila svoje odgovore i nadam se otvorila vrata i pokazala put boljem razumijevanju i budućoj suradnji. Svatko je imao neka svoja očekivanja od ovog dana. Iskreno, ja sam vam kao mala curica bila najviše uzbuđena što će tolika imena i blogovi cura koje pratim i ''znam'' već u dušu skoro, napokon dobiti svoj glas i lice uživo :) Restoran Spoon je bio predivan, a vrhunski catering je zabavio naša nepca ostatak dana. Sve moje riječi hvale bi bile nedovoljne, stoga ću Vam radije prepustiti da procijenite same i uživate u sličicama u nastavku posta. Eh da, da ... Još nešto , ali to nije sve :D Eh Dunja, spusti tu glavu iz oblaka :) Za ove preslatke slastice ( preslatke slastice ... ermm ok Dunja, formulacija i konstrukcija ti je danas na zavidnoj razini :D ) , ali za ove divne cupcakese i tortu zaslužna je naša i Vaša Jelena Chloe's cake lab (obavezno bacite pogled na njezin facebook page i klik,klik na link ) Jelena, svaka čast :) Ugušila sam se u tvojim desertima <3

https://www.facebook.com/chloescakelab?fref=ts

Još jedna zanimljiva tema koja je iskrsnula tijekom diskusije bila je naravno tema posjećenosti, čitanosti, statistike i redovitosti pisanja bloga. Tu skrušeno moram priznati kako nažalost ne uspijevam održati obećanje jednog posta tjedno. Ipak, moram priznati da koliko god bih htjela, s jedne strane i ne bih. Koji paradoks , jelda ? :P Naime, ja ne želim da ovaj moj mali blog ikad postane samo još jedan beauty blog više. U ovaj blog sam dala svoju dušu i razotkrila sam Vam Dunju onakvu kakva ona stvarno jeste. Ja jesam Dunja u oblacima, ali pritom ne mislim ni na kakve idealizirane, anđeoske figure. Naziv je upravo iz tog razloga što se tako osjećam često u životu, vremenu i svijetu kojem živim. Nekad imam osjećaj ( često zapravo, da hodam po oblacima) , zbog nekih vrijednosti do kojih držim i zbog stvari koje meni usrećuju. Iz tog razloga, što sam ovaj blog zapravo ja , tj. moja srž ... ne želim ga pretvoriti u neku profi verziju gdje ću se bazirati samo i isključivo na cilj posta po tjednu i nizati recenzije jednu za drugom, a izgubiti ovu svoju ludost, ako želite i tako :) Imate jako puno kvalitetnih blogova i mojih dragih kolegice koje su se profilirale upravo u tom smjeru i po pitanju toga im stvarno svaka čast. Treba jako puno vremena, truda, želje i odricanja da bi se blog vodio aktivno. bez pauze i prekida, a da ne izgubi na zanimljivosti i kvaliteti. Ja želim i dalje pisati ovaj svog blog prije svega iz ljubavi i osjećaja zadovoljstva koje mi iz toga proizlazi i nadam se susresti se s nekolicinom vas koji dijelite moje misli, osjećaje i stavove.

Sve u svemu, kada bih morala rezimirati i opisati vam svoje dojmove ovog dana u dvije ili tri riječi ... Pala bih pokušavajući :P Jednostavno je bilo krasno. Ispunilo je moje želje i očekivanja. Prijateljska atmosfera i jako puno prekrasnih, dragih cura koje su došle podijeliti strast prema ovom dijelu života sa ženama sličnima sebi. Jako dugo se nisam nalazila u prostoriji sa toliko žena, a da sam se osjećala tako opušteno i ugodno. Napokon je žena ženi bila prijatelj, a ne netko tko će kritizirati, odmjeravati i širiti cinizam. Voljela bih kada bi se cure češće držale skupa. Možda bi imale više šansi i prilika u današnjem svijetu.

I najbitnija i najdraža informacija o ovom danu , jer kao što znate šećer uvijek dođe na kraju ... Ime najbolje beauty blogerice za 2014. godinu. Ne mogu biti sretnija i ponosnija što Vam mogu reći da je to moja draga Sara s bloga http://sarasmagicalworld.blogspot.com/ , za koji sam sigurna da aktivno i strastveno pratite :) Ta djevojka ... hmmm ... Ako bi ikoga trebalo stavljati u male bočice, ali ne čak  ni one parfemske ... Ona je vrijednija i od toga ... One još manje, kao za eliksire .... to je onda Sara. I ukoliko bih ja morala navesti primjer djevojka koja je pravi primjer toga kad je netko predivan izvana i iznutra, e to je onda ona. Tolika količina vedrine, šarma, optimizma i neopterećenosti samom sobom. Ona je djevojka koja me uspjela nasmijati u mojim najgorim i najcrnjim banana trenutcima i vjerojatno jedina koja vam može izmamiti osmijeh na lice kada mrzite sebe i cijeli svijet. Osmijehom, gestom, grimasom , šalom ... Naravno i ja sam glasala upravo za nju i po meni nitko nije zaslužio to priznanje više od nje. Ona Vam je pravi prikaz onoga o čemu sam Vam tipkala malo ranije ... Idealni omjer posvećenosti blogu i pisanju, ali na način koji samo Sara može. U Saru se jednostavno zaljubite pri prvom susretu. Ja joj ovom prilikom iz dubine mog gingerastog srca čestitam još jednom (jer crvenokosi navodno nemaju dušu) i molim je da nastavi istim tempom dalje i da uvijek ostane zraka sunce i udah svježeg zraka u ovoj našoj beauty blogosferi.

Eto dame moje, nadam se da Vas nisam uspavala tijekom ovoga posta. I nadam se da sam Vam uspjela barem malo dočarati koliko je ovo bio poseban dan za mene. A ukoliko Vam ipak treba još nešto ...Sličice da zaokruže cjelokupni dojam.

Ostanite mi i dalje sretne i lijepe ( drugo tak i tak proizlazi iz prvoga) :)

Ljubi Vas Vaša Dunja


    Počinjeee :) Mirela nam drži govor dobrodošlice i upoznaje nas s rasporedom


   Pozorno i pažljivo slušamo



Naša draga Ana nas je educirala o važnosti pravilnog prezentiranja i usavršavanja pristupa rada na blogu


Dame uslijed pauze . Četiri veličanstvene Mikka, Saša, Nikolina i Ana :) Ili, možda Vama poznatije kao : 

http://mikkasmakeupbox.com/

http://lilmeeslilblog.blogspot.com/

http://www.nicslittleworld.com/

http://lendoxia.blogspot.com/


Ova fotografija je posuđena od moje drage Saše i nadam se da mi neće zamjeriti jer nažalost ja na mobitelu nemam niti jednu gdje sam i ja s curama ( behind the camera woman :D ) 
Na ovoj slici nam se pridružila i moja lijepa prijateljica Nika s bloga :

http://alexandranyx.blogspot.com/


Ova fotka je selfie s Oscara poslala u povijest :) Beauty Blogerice su zakon :) 
Nika, Tonka, Sara i moja malenkost :)

http://blogbyprincipessa.blogspot.com/ 

Tonkin blog klik,klik

Jelenina umjetnost <3 Nisu li nešto najslađe što ste vidjeli? 




A ovdje sam se gušila :D 



Jelenina tortica :) Za prste polizati 




Moja draga Helena kojoj se ne sviđa ova fotka, ali je jedina koju imam s njom pa šta da ti radim :P I meni je pogled ovdje malo psycho killer xD 

http://faithfry.com.hr/


She truly is a cutie pie <3



Jedna gdje je moja dama u punom sjaju :) grijeh je biti tako ggraciozan :P 


Ove sam cure htjela upoznati toliko dugo <3 I napokon. Još jedna crvenokosa <3 Vidite da nas još ima :P I naša brineta u sredini. Ili Ivana i Rosanda 

http://blusherful.blogspot.com/

http://artofbeauty23.blogspot.com/






Foreo Luna <3 



The dress <3 


Naravno da je dan uoči BBDaya bio prolom oblaka 


I naravno da sam ja zaboravila kišobran i da je propala moja svježe oprana kosa :P 


I naravno da sam večer prije dobila čak tri potkožna prištića -.-


Ali osvanulo je jutro i trebalo se početi spremati :) Ovaj je fotka doduše snimljena koji dan ranije , jer sam to jutro se spremala naglavačke od žurbe ... ali you get the look in the morning :D 


Jutro je srećom ovog puta osvanulo sunčano :) Srećom po moju opranu kosu (drugi pokušaj) 


Napokon moja <3 




                                                         Haljinica je vidjela svjetlo dana :)

                                 
                                                                       Jedan brzi selfie




Na kraju dana sam pala s nogu ... doslovno :P 


                                              Dunja je usnula okružena poklon vrećicama naših sponzora :)


                                        Ipak nisam, trebalo je nakon svega još skinuti i šminku
                                              (što je i uslijedilo vrlo brzo nakon ove fotke :P )



A sutrašnji dan (iako radan), bio je rezerviran za opuštanje duše i tijela ... te stopala :D 






Broj komentara: 10:

  1. Predivna si, imaš tu neku gracioznost u sebi :P *.* I jako mi se sviđa post, slažem se s tobom da trebaš pisati kad osjećaš potrebu za time :) Ja sam radila ovaj vikend kao ti prošle dvije godine, ali nadam se da ću iduće više doći na taj BBD.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme ... Uvijek se rastopim kad od druge žene dobijem ovako lijepe riječi <3 svaka ti čast :) Baš mi je žao što nisi mogla doći, ali nadam se da iduće godine nećeš fulati i da ćemo se imati priliku upoznati i uživo :) Hvala ti što pratiš moj blog <3 :* Veliki hug. I po mom primjeru (bar što se bbdaya tiče) možeš vidjeti da je istinita ona : tko čeka, taj dočeka :)

      Izbriši
  2. Znači obožavam tvoje opuštene postove, uvijek se s lakoćom čitaju i nikad nisu uštogljeni, a kad još ubaciš i koji selfie sreći nema kraja. :) Prekrasna si svaki dan, prekrasna si bila i na bbdayu (iako si ginger pa nemaš dušu, jel) haha. :)
    A za onaj hvalospjev ne znam šta da ti kažem! Srce mi puno! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mico moja najdraža, najslađa <3 Hvala ti što voliš ovo bezdušno stvorenjce :D <3 Volim te puno :*

      Izbriši
  3. Baš mi je drago da smi se napokon upoznale, pa makar i na kratko. Još si mi ljepša uživo nego na fotkama a haljina je savršena! Gdje si je uzela, ako nije tajna? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mikka meni isto. Jako sam puno čula od tebi od mnogih kolegica i jedva sam te čekala upoznati. Tako si draga i ljubazna. Jednostavno zračiš :) Hvala ti puno <3 Naravno da nije tajna hehe . Haljinicu sam uzela u Diademi :) Ima još krasnih romantičnih modela, ali ova mi je bila najdunjastija :D

      Izbriši
  4. Joj Dunjice, tako mi je drago što smo se napokon upoznale.. :) Nadam se da će nekad pasti i blogokavica.. :) Baš mi je super post, nekako je drukčiji od ostalih o BBdayu.. A onu spontanu slikicu ću ti ukrasti.. :P I naravno, bila si predivna, haljina i cipele su vrh.. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gingerice moja draga i meni isto. Srce mi je bilo puno kada smo se napokon ugledale i zagrlile uživo :) nadam se da mi ne moramo čekati godinu dana i novi Bbday da bi se vidjele i družile :* hvala ti puno <3

      Izbriši
  5. Haha, dok ti fotkaš ja tipkam po mobitelu i stavljam onu drugu našu fotku na fejs :D :D
    Super ti je postić, baš nekako drugačiji, puno si sebe unijela i to mi je uvijek divno u tvojim postovima <3 A ne moram ti ni govoriti da si na BBDayu bila predivna, haljina je bila pun pogodak, ali mene je možda i najviše oduševila frizura, ginger valovi! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A Saša moja <3 Joj kako sam se nadalaa da ćemo se svakodnevno viđati ufff :* Hvala ti puno :* To smo bile telepatski povezane. Dogodila se obostrana ljubav s haljinama :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...