petak, 28. ožujka 2014.

Dobrodošlica proljeću

Dobra večer drage moje :)

Stvarno više nemam opravdanja za ovolike pauze u pisanju, stoga se neću ni pokušati izmotavati. U međuvremenu sam diplomirala :weee: :) , tako da se sada opet mogu posvetiti ovom svom blogu i mojim oblacima. Dugo sam kontemplirala o čemu ću pisati , počinjala, spremala, odustajala ... Međutim, slike su pripremljene i sada nema povlačenja. S obzirom da ni ove godine nisam mogla biti prisutna na Beauty Blog Day-u, iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim svečano mojim divnim damama koje su mi učinile veliku čast i ''materijalizirale'' me u trenutku slikanja :) Nije Vam jasno ? Iskreno, nije bilo ni meni u početku. No, iako sam bila kilometrima daleko od Zagreba i svih mojih dragih blogerica, opet sam na neki način bila sa svima vama.

Exhibit A


Moje četiri veličanstvene Sara (http://sarasmagicalworld.blogspot.com) , Josipa ( http://girlygirliness.blogspot.com/ ) Nika ( http://alexandranyx.blogspot.com/)  i Mirna ( http://lipsticks-blade.blogspot.com/)

Budući da ja još uvijek nemam dovoljno dobre riječi hvale za njihov krasni znak pažnje, najbolje ću im zahvaliti uz pomoć nekoliko gif-ova :)

Too much feelings ...

You + Me = 4ever





Proljeće nam je u međuvremenu napokon stiglo i cijeli svijet sada promatram novim očima :D Nestale su opne sivila, hladnoće i zime i spremna sam za sunce, šetnje , dobre filmove u kinima (travanj - Captain America ^^  ) i neke novitete na blogu :) Nekako mi je previše uštogljeno i suhoparno posvetiti ovaj blog isključivo i samo jednoj temi, stoga sam odlučila to promijeniti. Dragi moji čitatelji širim vidike s ovog oblaka i najavljujem postove na temu mode , filmova, knjiga, umjetnosti, novih jela , recepata i povremenom mojih osvrta na neku od tih tema :D No ne bojte se, ako ste izdržali uz mene do sada, onda Vam ovo neće biti ništa neobično niti šokantno. Bare with me :) Ožujak je što se beauty departmenta tiče bio stvarno blagonaklon mjesec. Nešto sam dobila kao poklon za diplomu, nešto sam sama sebe nagradila i malo po malo skupilo se krasnih stvarčica koje su zaslužile post posvećen njima. Kako se ja ipak nisam mogla odlučiti hoću li pisati prvo o novoj Lorealovoj Miss Manga maskari ili Lancome Rouge in love - Rose Flaneuse, ha možete pogoditi ... Da, odlučila sam ih ujediniti Kupidovom strelicom i posvetiti im jedan zajednički post koji će imati elemente recenzije, predstavljanja, mojih dojmova o oba proizvoda i look kreiran uz pomoć istih.

Kako sam sklona podužim uvodima, predlažem da se sada napokon bacimo na zvijezde posta ...

 


Ovu sam maskaru jednostavno morala imati od trenutka kad sam ju ugledala u najavama. Ona ''mala'' Dunja u meni mi jednostavno nije dala mira i skakutala sam čim sam ugledala naziv nove maskare. Kao što Vam je već vjerojatno poznato, jer se o ovoj maskari dosta pričalo na beauty blogovima, portalima i sl. , radi se o maskari koja je inspirirana svijetom i izgledom likova iz japanske anime i manga kulture. Meni osobno su odmah pale na pamet Sailor Moon i ostale ratnice ( čije epizode uopće ne pogledam tu i tamo i danas xD časna riječ haha )




 Dakle, Loreal Vam s ovom maskarom obećava dugačke, guste i zavodljive trepavice poput spomenutih manga junakinja.  Sama četkica je na svom dnu šira i sužava se prema vrhu, a vjerojatno najzanimljivija karakteristika ove maskare je njezino savitljivo i gibljivo grlo koje Vam treba pomoći u preciznijem i jednostavnijem nanošenju. Mene je upravo ovo grlo najviše oduševilo kod ove maskare, jer sam se cijelo vrijeme bojala kako će biti nezgodno i da će vrlo lako doći do onog nesretnog ''packanja'' i preslikavanja iznad ili ispod područja očiju prilikom šminkanja. Ali scenarij nije mogao biti drugačiji. Vrlo lagano i lijepo stoji u ruci i stvarno nisam imala ni najmanjih problema i nezgoda prilikom nanošenja ove maskare. Čitala sam kako su se neke cure žalile da je ova maskara sklona grudanju i stvaranju tzv. spider legs učinka na trepavicama, ali kod mene to nije bio slučaj. Uostalom, vidjet ćete moje fotke pa prosudite sami.

Na prvoj fotki sam uslikala svoje trepavice bez ikakve maskare. Imam samo podlogu na licu. ( sada sve tamnokose cure mogu izdahnuti od olakšanja jer njima nisu potrebne maskare za običan izlazak u javnost :) ) Osim činjenice da su mi trepavice gotovo nevidljive što se boje tiče, nemam nekih problema. Nisu mi rijetke, a što se dužine tiče mislim da pripadam u neki prosjek)


Druga fotka : Nanijela sam jedan sloj Loreal Miss Manga maskare. Ravnomjeran, pravilan nanos. Jasno definirane i razdvojene trepavice. Još ništa od grudica :)


Treća fotka : Nanijela sam i drugi sloj maskare. Naglašen je volumen trepavica, a samim tim su izražajnije što ova maskara i obećava. Međutim, no spider legs in my book :)


Dunjin sud : Ja sam poprilično zadovoljna rezultatima koje mi je pružila ova maskara i rado bih ju ponovno kupila. Cijena je prihvatljiva, a možete ju i povoljnije uloviti na sniženjima u Bipi, Dm-u i Kozmu :) I da ... osjetila sam moć Usagi Tsukino kad sam ju nosila xD 


Drugi ljepotan u ovom postu je predivan ruž od Lancome-a za kojim sam žudjela stvarno dugo, dugo. Kako sam ja slabić na imena kod dekorativne kozmetike, tako i ovaj put nije bilo izuzetka. Lancome se lukavo dosjetio nazvati kolekciju svojih ruževa ''Rouge in Love'' i tako si zagarantirati barem jednog vjernog kupca. Crazy in love :)))) <3 Ambalaža ruževa je također vrlo jednostavna i elegantna , a radi se o malim ''srebrnim'' kutijicama na kojim je tek naziv proizvoda. Svaki ruž dolazi u svojoj zasebnoj kutijici. S obzirom da im cijena baš i nije primamljiva, rado pratim feelunique.com, Strawberry.net i sl. stranice gdje ih možete kupiti na sniženju od 30, 40 pa čak i 50 % :) Tako sam ja dočekala svojih 5 minuta na spomenutom feelunique.com i kupila ovaj prekrasan primjerak za samo 10 funti. ( Jesam li spomenula da je poštarina besplatna ? :D )  Da se razumijemo, ruž ove kvalitete definitivno opravdava i svoju izvornu cijenu, ali treba uštedjeti kad god se može :) 





Swatch u sredini : Lancome Rouge in Love - Rose Flaneuse 

Radi se o prekrasnoj svjetlijoj nijasni ružičaste. Swatch je uslikan pri dnevnom svjetlu. Ruž je kremaste, lagane teksture, ne isušuje usne te ostavlja decentni sjaj. Na mojim usnama je rekla bih srednje postojan i dala bih mu ocjenu 4/5. Kraće traje od recimo Illamasqua ruževa, ali oni mi pak značajno više isuše usnice, stoga uvijek moram nanijeti Labello prije aplikacije. Rose Flaneuse je tek jedna od mnogobrojnih nijansi ove kolekcije i iskreno pravi su mamac za sve ljubiteljice ruževa. Ne znam koji mi je ljepši i sigurno ću si uzeti još neku nijasnu. Moja topla preporuka 

A ovako izgleda na mojim usnama :) 


Ponukana tako originalnim nazivom maskare, romantikom Lancome-a i svim ovim leptirićima koji me vječito prate, ja sam jednostavno morala dovršiti taj look :) I to je na kraju izgledalo ovako :) 







I to bi bilo to od mene za večeras :) Obavezno mi recite što mislite o postu, kako Vam se sviđaju proizvodi, što biste željele čitati ? Jeste li  i same probale Miss Manga ili Rouge in Love ? :)) Nestrpljivo Vas čekam. Vaši komentari čine ovaj blog živim i potiču me da budem bolja u njegovom stvaranju. Hvala Vam na tome :) 

A kako ne bi ostalo sve na ovoj vanjskoj ljepoti i lickanju, jer ipak je sreća, život i ljepota žene puno više od toga, ja Vam želim laku noć sa par sličica koje meni stvarno puno znače :) Laku noooć! 







Broj komentara: 11:

  1. Aaaaaaa krasno ti stoji ružičasta :)))) Na diplomi sam ti već čestitala, a sad očekujem i outfite, kako smo smo ti i natukle :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dogovoreno :)) Luce moja već idući post će biti neki OOTD <3 hvala još jednom :*

      Izbriši
  2. Ajme čestitam na diplomi!!! <3 :D Noviteti su divni i look ti je wow! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i naravno - ovo je najoriginalnija fotka s bbd-a ikad!

      Izbriši
    2. Lenkić moj hvala ti puno <3 hahahah ... Ma cure su genijalne ... eto ipak sam bila :D

      Izbriši
  3. Miss mangu sam isprobala i jako mi se sviđa kako izgleda na očima, ali ukoliko stavim nekoliko slojeva viška, može izgledati lagano spidery. :D

    Ruž ti mrak stoji i nisam imala pojma da si ga uhvatila za toliko malo para, svaka čast! ;)
    Pesek i mačkeci su preslatki, a super su i fotke proljeća. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mic-mic :) ja stavim samo 2 sloja (ali takva sam sa svim maskarama) , tako da mi spidery efekt izostane :) Thank you <3 Sasvim slučajno. Jedna od cura je objavila da su sniženja na feelunique-u i u zadnji tren sam naručila :))) Ma ljubavi moje male dlakave :DDD this sounded a bit off :D

      Izbriši
  4. Duuuuuuunja, divan post! Kako mi je promakao! :)
    Fotke su divne, super, ti si prelijepa, i ne, tamnokose nisu odahnule!!! Da je barem meni potrebna samo maskara da mi oči "iskoče" :)
    Jedva čekam pogledati Kapetana američkog, ruž ti je predivan i jako lijepo stoji, a uhvatila si ga za super cijenu! I drago mi je što širiš obzore blogića, jer sigurna sam da ti glavica vrvi super temama! Piši kad stigneš i kad te uhvati želja :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Koje je to rumenilo, predivno je? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Svjedočenje Jennifer Gaspar. Kako brzo vratiti svog bivšeg!

    Bila sam povrijeđena i slomljena srca kad se prije 7 mjeseci u mom braku pojavio jedan veliki problem između mene i mog supruga. toliko strašno da je slučaj odveo na sud zbog razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođu kroz jake bolove. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo prosjačenja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio svoju odluku, i da me nikada više nije htio vidjeti. I tako sam se jedne večeri, dok sam se vraćala s posla, upoznala svog starog prijatelja koji je tražio od mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, pa mi je rekao da jedini način da povratim muža je posjetiti čarobnjaka za čaroliju, jer je i njemu to zaista uspjelo. Tako da nikad nisam vjerovao u čaroliju, ali nisam imao drugog izbora osim slijediti njegove savjete. Zatim mi je dao adresu e-pošte vračara čarolije koju je posjetio. (drodion60@yandex.com) Dakle, sljedećeg jutra poslao sam poštu na adresu koju mi ​​je dao, a čarobnjak me je uvjeravao da ću dobiti muža za tri dana. Kakva nevjerojatna izjava !! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim dva dana, tako iznenađujuće, moj suprug koji me nije zvao posljednjih 7 mjeseci nazvao me da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada smo od tog dana, naša veza sada bila jača nego što je bila prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vas savjetovati ako imate problema obratite se DR ODION-u, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći .. Pošaljite mu e-poštu na: (drodion60@yandex.com) ili nazovite / Whattsapp njegov broj mobitela + 2349060503921

    OdgovoriIzbriši
  7. Koji problem prolazite u životu i trebate brzo rješenje, predložit ću vam da se obratite dr. Ajayi, on je čarobnjak čarolije blagoslovljen od svojih bogova kako bi pomogao ljudima s njihovim različitim životnim problemima. Dijelim ovo kao korisnik njegovog velika snaga jer mi je pomogao da vratim husaband nakon što je mene i djecu ostavio da budem s drugom ženom koja ga je očarala da ostane s njom, stvarno sam sretan što se moj muž vratio kući jer će živjeti u ljubavi i miru , Već danas se obratite sjajnom čarobnjaku i više nećete plakati jer mora pronaći rješenje za vaš problem. kontaktirajte Viber ili WhatsApp: +2347084887094 ili Email: drajayi1990@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...