utorak, 25. prosinca 2012.

Najljepši i najdraži moji! :)
Prije svega želim vam svima najsretniji mogući Božić i da uživate u svemu lijepom što ovi dani nose. Nadam se isto tako da je Djedica Stari bio izrazito dobre volje i naklonjen svima te da je podnožje bora bilo bogato poklončićima svih dimenzija i ukrasnih papira . Što se moje malenkosti tiče ovaj Božić nije mogao proći ljepše. Možda ipak nije tako loša činjenica da sam teški ovisnik o ovom blagdanu. Ako širenje dobre volje ima ikakvog utjecaja na ovoliku količinu radosti i lijepih trenutaka, onda dragi moji budite veseli i ho-ho-ho svima oko sebe. Prije svega dragi nije morao raditi pa sam samo zbog te činjenice bila ne u sedmom, nego sedamdeset i sedmom nebu. Ljubav pokreće svijet, jel :) Osim toga polnoćka je bila krasna, snijega nije bilo, ali barem se nisam smrznula u svojoj novoj haljinici (koju sam žudjela obući ovog Božića :P ) , kolači su bili gotovi i spremni na vrijeme, stres je maksimalno minimiziran, došli su dragi prijatelji ... I da. Djedica je bio toliko dobar prema meni da se pitam čime sam to zaslužila. trep,trep. Draga,draga prijateljica mi je poklonila prekrasan Illamasquin Maneater koji me očarao i još uvijek ne mogu vjerovati svojim očima i usnama. Zbog gužve današnjeg dana, nisam stigla se pofotkati i pokazati vam njegovo crveno savršenstvo, ali svakako ću to učiniti ovih dana. Nina hvala ti <3 Osim toga moj najdraži čovjek na svijetu me obradovao s poklonima o kojima sam mogla samo sanjati :)) tako da ovu večer planiram uživati u njima. Ljudi moji ovih dana nema brojanja kalorija, razmišljanja o stanju na karticama, minusima etc. Nego klopajte, volite i uživajte u ovom blagdanskom ozračju :) I ne zaboravit na ho-ho-ho. 
Eh da ... ''Maneater'' na djelu :))) nije li divan ... Iako moram naglasiti da mu ova slika nije ni do polovice poklopca... Uživo je puno, puno ljepši, bogatiji i ... mljac :) Čitamo se skoro ... kad se pojedu kolači i dovoljno nauživa u danima Božića :)))
I jedna blagdanska fotka od jučer. Nova haljinica koju obožavam. Svi koji ne vole orijentalni boom koji sada vlada, neka radije zažmire na ovoj slici. ;)

2 komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...