subota, 16. siječnja 2016.

#Tester Box siječanj - Unboxing

Dobra večer dragi moji!

Subota je u tijeku. Dan mi je proletio warp brzinom, ali čak i bolje što je tako. Upravo sam pojela zdjelicu integralnih/zdravih pahuljica s jogurtom (simultani prijevod: nešto što je jako dobro za mene, ali ni ta činjenica ne umanjuje okus kartona kojeg detektiraju moji okusni pupoljci). Ovog vikenda sam bila poprilično vrijedna - blog related, tako da ćete u ova dva dana imati čak dva posta. Joj, tako bi bilo lijepo da ne pokvarim ovu trenutnu statistiku. Trudit ću se da se to ne dogodi, ali neću ništa obećavati jer... Well, znamo već kako to obično završi s obećanjima. :P

Jasno vam je što će biti sadržaj večerašnjeg posta, ali prije nego počnemo, htjela bih vas pitati. Kako ste mi? Dobro, loše? Pamtite i bolje dane? Ili samo one sretne? :) Koji su vaši planovi ove subote? Ukoliko ima još neka duša koja će pratiti moj ''divlji'' tempo, u startu high-five. Pripremila sam si film, mikrovalka čeka na kokice, a dekica mene. Gledat ću ''Lost in translation''. Obožavam taj film, a nisam ga dugo gledala. I pomislih kako sam baš trenutno raspoložena za društvo Bill-a i Scarlett u filmu koji ljude ili oduševljava ili ostavlja u nedoumici što je pisac htio reći. Ja pripadam prvoj skupini i taj film je ostavio poseban trag na mene još u srednjoškolskim danima. Neobično je da mu se uvijek iznova vraćam i to najčešće u nekim situacijama kada se i sama osjećam tako pomalo ''izgubljeno'' na ovaj ili onaj način.

The Good Films thegoodfilms lost in translation scarlett johansson bill murray

SPOILER ALLERT:

Jedan od meni najdražih citata je sigurno onaj kada Bob (kojem je život udahnuo legendarni Bill Murray) govori Charlotte (mlada i svemirski talentirana već tada Scarlett Johannson) : I don't want to leave. A ona mu odgovara: So don't. Stay here with me. We'll start a jazz band. Ah da... Chills. U svakom slučaju, ako slučajno još niste pogledali ovaj film Sofie Coppole, a ostajete kući kao moja malenkost... Slobodno mi pravite društvo uz ovaj predivan spoj drame i komedije, srodnih duša, pravih ljudi i krivog vremena.

Eh tako, sad kad sam ipak malo začinila ovaj post koji je u osnovi u potpunosti posvećen otvaranju, ili ti ''unboxingu'' siječanjske Tester kutijice, možemo početi. I da, primijetila sam i sama da jednostavno nikad ne ostanem u potpunosti skoncentrirana na isključivo jednu temu u postu.

Siječanjski Tester me iznenadio dolaskom na moja vratašca i uljepšao mi kraj ovog tjedna, ali i mjeseca. Znam da su mnoge djevojke to već rekle, tako da se u osnovi sad ponavljam, ali stvarno ne mogu dovoljno nahvaliti ovaj divan, divan projekt. Iznimno sam sretna što i u lijepoj našoj postoji još uvijek mladih, hrabrih i ambicioznih žena koja pretvaraju svoje ideje u stvarnost te pritom poluče ovakav uspjeh. Veliki, veliki naklon Ivani Blažoti i želim da ju nikad ne napusti ta iskra kreativnosti koju tako uspješno pretvara u djela. Nije bio nimalo lak zadatak složiti box nakon blagdanskog boxa. Prosinački Tester je stvarno bio predivan i idealno izbalansiran dekorativnim i preparativnim proizvodima. Kutijica je bila i više nego smo svi mogli očekivati. Ukratko, znam da po svim teorijama i raspravama savršenstvo ne postoji, ali po meni, ova kutija je onda bila nešto jako,jako blizu tome. Uloženi trud i angažman ponovno nije izostao, tako da smo nakon blagdanske kutijice dobili jednu pravu, malu siječanjsku zimsku čaroliju.S obzirom da vas u nastavku čeka jedan poduži video, neću vam duljiti previše u ovom postu, nego ću vas samo pozvati da mi se pridružite u videu i pogledate sa mnom unutrašnjost moje Tester kutije. <3

P.s. Svaki dan otkrijemo nešto novo o sebi, a ja sam odmah po završetku snimanja ovog videa, otkrila svoju novu poštapalicu... Znači ... Molim vas nemojte brojati koliko sam ju puta izgovorila. Ja već jesam. :) Pripazit ću na takve sitnice ubuduće.

Sutra vam pripremam nešto novo, bit će ovo vikend ispunjen tipkanjem i fotografijama. Nadam se da će vam se svidjeti.

Želim vam svima ugodnu subotnju večer gdje god se nalazili. A ako ćemo imati sličan scenarij, nadam se da ćete uživati u šalici nekog finog, zimskog čaja. Ne znam koliko će komentara biti ispod samog  posta, ali ako više preferirate druge društvene mreže, javite mi svoje dojmove na Instagramu: Cydoniaaaa, ili pak na Fb stranici: Dunja u oblacima. Zanima me baš sve. Jeste li ulovili svoj primjerak? Iščekujete li veljaču? Kako vam prolazi ova večer? Kako vam je počela godina? I ono najbitnije ... koja je najbolje čokolada ikad? ;)

Voli vas puno vaša Dunja!Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...