srijeda, 6. svibnja 2015.

Tajnoviti post je tu :)

Dobra večer dragi moji :)

(Večer je, zar ne ? Zbunjuje me još uvijek ovo proljetno vrijeme i činjenica da je dan još uvijek, iako je 19:30 trenutno cca. Zbunjuje, ali i iznimno raduje :D )

Dunja Spring Mode : ON

pokemon animated GIF

I tako, kao što ste mogli primijetiti posljednjih nekoliko dana poprilično sam zavlačila s ovim postom i vjerujem da je barem nekoliko vas već zakolutalo očima i pomislilo : Speak now or forever hold your peace :D S punim pravom moram priznati. Ja isto nemam strpljenja za tolika odugovlačenja. Ali ipak, ovo je bila jedna iznimna, iznimna prilika koju sam Vam htjela predstaviti na pravi način. Poprilično sam tremozna trenutno ( tremozna ? Je li to uopće riječ? :D ) i nadam se da ćete se veseliti skupa sa mnom jer sam ja jako, jako sretna :) Tijekom čitanja i praćenja mog bloga, prolazili ste sa mnom moje brojne faze. Sretne, malo manje sretne, krizne, turobne , faze odsustva i pronalaženja i izgrađivanje sebe same. Bili ste iznimno divni, susretljivi i puni podrške i strpljivo ste čekali da se vaša Dunja ponovno vrati na svoje oblake, u ovaj mali komadić blogosfere i ponovno vam tipka ponešto o šminkici i ljepoti, a poprilično i o svemu ostalom :D Upravo zato što vas najvjernije ne smatram samo svojim čitateljima, poznanicima ili kolegicama blogericama, željela sam ovaj post pretvoriti u nešto poprilično intimno i emotivno i napraviti pravo malo blogo/virtualno slavlje :D Dakle .... huh ... Jeste spremni ? Dišem 1,2,3 ... Da, da ... Evo samo što vam nisam otkrila u čemu je stvar :D





Vaša Dunja je dobila novi posao. Ok, znam da vama to sad neće biti OMFG , ali meni jeste. Ludo, hiperventiliram, uzbuđeno, sretno = sve u jednom paketu OMFG. Znate one rijetke trenutke u životu kada vam se jednostavno zvijezde umilno nasmiješe, svemirska tijela se poredaju u nekakvu savršenu ravnotežu kakva se događa jednom u stoljeću i jednostavno sve što ste prošli ima smisla. Svaka suza, sumnja, frustracija .... svaki trenutak kada ste se zapitali : zašto baš ja ili zašto baš meni ? ( a svi smo to prošli :D ) , sve se čini tako sitničavo i beznačajno. Odnosno, imate osjećaj da se sve dogodilo s razlogom i da se moralo baš odigrati tako kako jeste, sa svim žrtvama i sa svim teškim trenucima, kako biste postigli da budete osoba koja ste danas, kako biste napokon spoznali što znači voljeti sebe i kako biste napokon iskusili onu pravu, iskonsku sreću ? :) Nevjerojatno je koliko ja mogu odugovlačiti i dugo pisati, zar ne ? Ah , što da vam kažem ... Uvijek sam voljela pisati dnevnike, školske zadaćnice i sve slično što je zahtjevalo ostavljanje pisanog traga trenutnog stanja svijesti :)
Ja sam Vam sada u tom trenutku. Na tom mjestu, u tom vremenu. Kada napokon sve ima smisla. Kada sam sretna, ispunjena, željna, ponosna i spremna ''zagristi'' u ovu predivnu priliku koju sam dobila kao najsočniju jabuku ili ''baciti se naglavačke'' u nju. (koja vam je metafora draža :) )
Nikad nisam voljela koristiti izraz ''ponosna'', well barem kada sam pričala o sebi. Uvijek mi je to zvučalo nekako pretenciozno, arogantno, pretjerano. I tu je došlo do svojevrsne transformacije moje malenkosti. Spoznala sam u ovom velikom gradu što znači spoznati vlastite vrijednosti i da voljeti sebe ne oduzima ljubav koju smo spremni pokloniti drugima. Naprotiv, jedno bez drugoga stvarno ne ide. Vaša Dunja je počela raditi u struci  i nikad nije više zračila nego što je to sada. Čak ni nakon fudge brownieja sa kuglom sladoleda u Chocolate Factory-u na najsunčaniji dan u Zagrebu. Zašto želim to ovako podijeliti s vama ? Zato što je ovaj blog uvijek bio moje utočište, moja mirna oaza i negdje gdje sam mogla biti ona najiskrenija verzija sebe, znajući da sam ''okružena'' ljudima kojima je stalo i kojima sam draga. Imam potrebu ovo podijeliti s vama jer imam osjećaj da ste i vi zaslužni za ovo gdje sam i tko sam danas. Svaka vaša lijepa riječ, podrška, komentar (bilo na blogu, facebook stranici ili instagramu), dovela me do današnjeg dana. Osnažila me i ohrabrila. Međutim, ova priča ima i svoju drugu stranu. Željela bih Vam naglasiti kako moja pozicija, tj. moje novo radno mjesto neće nimalo utjecati na iskrenost i objektivnost moga pisanja te sadašnjeg i budućeg rada na mojem blogu. I dalje ću rado podijeliti svoje mišljenje o nekim krasnim ili manje krasnim proizvodima i nadati se da ćemo ih isprobati zajedno još jako puno. :) Rekla bih vam : tako vam moje duše, ali znam da će se svaka druga osoba sjetiti one fore da gingeri nemaju dušu. Što nije istina, btw ... Ja vam garantiram da imaju :) Hm, zapravo , ako bih morala izdvojiti jednu stvar na sebi za koju bih rekla da najviše vrijedi ili da ju ja bar osobno tako najviše doživljavam ... e to bi bila moja duša. Ili ju ja barem takvom vidim :)



Pa vi sad recite da ovaj mali gremlin nema dušu ? :P

U svakom slučaju, ovo je tek početak. Sad je tek pravi početak. Toliko je izazova preda mnom. Toliko toga još trebam naučiti, spoznati, otkriti i savladati :) No , po prvi put u ovim mojih ''dvadeset i previše'' , ne osjećam strah. Imam ogromnu tremu da se razumijemo :D Nećemo ipak pretjerivati. I znate da sam ja ortodoksni štreber, djevica u horoskopu i veliki tremaroš. Ali ne sumnjam u sebe. Znam da ću biti dobro. I znam da su ona moja svemirska tijela sada napokon gore sjela na svoje mjesto, a neka majušna zvijezda mi namiguje i govori : mala , možeš ti to :)

Osim ove vijesti dragi moji, htjela sam s Vama podijeliti i ogromnu količinu pozitivne energije koju sam prikupila u svega nekoliko dana koliko sam provela kod kuće u Vinkovcima za praznik rada. Dobro, Vinkovcima i okolici. Jer iskreno ? Sad kad se vratim mislima unazad ... Mislim da sam završila svugdje tih dana, a da sam najmanje bila u samim Vinkovcima. Joj, ali bilo je krasno. Čak nam je i vremenska prognoza bila naklonjena, unatoč nemilosrdnoj prognozi vremena. Bilo je sunčano, toplo , proljetno ... ma predivno . Ja se ispričavam što sam opet dosadna sa svojim divno, krasno i predivno :D Svjesna sam da to može malo podići živac :) Ali trenutno sam jednostavno u svom zenu :) I cijeli svijet mi se čini krasnim mjestom. Obišla sam malo Osijek, jela kolače, družila se s prijateljicama, pravila prvoklasni roštilj s dragim ljudima <3 ( isti i probala :D ) , pogledala Avengerse : Age of Altron (koji su zakooooon i svatko tko vam kaže suprotno ... pih govori neistine) Neću spoilati, ne brinite se :) To bi bilo svetogrđe :D Nastavak je toliko dobar da si jednostavno morate priuštiti taj luksuz da ga pogledate u kinu, po mogućnosti s 3D naočalama na nosu i uz dragu osobu u sjedalu do vas <3  Jedino vam mogu otkriti da ponovno nisu razočarali i da ima more dobrih fora i da je dvoranom odjekivao smijeh i cerek svako malo. :) Ah naravno, dio svog posjeta Vinkovcima provela sam i u mekom, dlakavom zagrljaju mog mačora. Charlie je jadan ''propatio'' tih nekoliko dana i mislim da se Elvira sad nalazi tek na drugom mjestu gnjavatora životinja. Barem kad je moj mačak u pitanju. On si sad misli : ''kakva Elvira, dajte me spasite ljudi od ove Dunjeee'' . Naravno da vam moram priložiti i koju fotkicu. Za svaki slučaj, ako ste se poželjeli malo Charliejevog umilnog pogleda hehe

A bilo je lijepo i klopati mamine palačinke i ostale delicije, za čiju pripremu ovdje u Zagrebu jednostavno nažalost nemam vremena :( A i nekako, ne znam jesam li samo ja u pitanju, ali ... neke stvari su mi uvijek finije kad ih napravi mama. Bez obzira koliko mi bile rutinske i koliko sam ih puta pravila. S majkom sam provela i jedno krasno, žensko subotnje dopodne gdje smo nadoknadile ovaj time gap od par mjeseci što smo bile osuđene na komunikaciju putem skype-a. Seka je iz Zadra gunđala kako nije pravedno što sam ja sa Charliejem, dok je ona u Zadru, a tata je ponovno bio nadbrojan u stanu i blažen među ženama :D

Sve u svemu, bilo mi je toliko lijepo ... da sam još uvijek nostalgična i najradije bih neke teleportirala ovdje kod sebe :D




 Ako netko slučajno ima ideju kako da Star Trek teleportacijski uređaj pretvorimo u stvarnost, slobodno nek mi se javi :)))



Kad se male ruke slože, sve se može !

U međuvremenu sam kupila pokoju beauty stvarčicu tako da će idući post biti New in , ako se slažete naravno ;)

A sada Vas ostavljam sa fotkicama koje sam prikupila u posljednjih tjedan dana :) Kako je prošao Vaš prvi maj /praznik rada .... kako god ga zvali ? Ima kakvih lijepih novosti kod vas ? Kao i uvijek ... jedva čekam doznati :)

Voli Vas puno Vaša Dunja <3


                                                          Napast je stigla :P


                                              Nek mi pomogne netko ?!? Bilo tko ?


 Tjelovježba... Bilo je i vrijeme :)


                                                           
                                                         Povratak u osnovnjak :)



                                                            Moj mali prijatelj <3


                                                          Majstorski roštilj :)



                                                           Super kul majica :)


                                                            Majstorski roštilj u nastajanju :)                                                              


                               
                             Ja ''vozim '' autić na sudaranje :P Moja prijateljica zna koliko dobro hahahah

                                                                My beautiful Friends



                                                                     Mi maleni


                                                         Ja sam strašna zvijer :D <3



                                                       Možda ... Ali ja sam krotiteljica <3




                                                Praznik rada bez ringišpila ? Nedopustivo !
Moje dame <3 Već mi nedostajete 



                                                              Mačić mali u naručju Elvire


                                                           Dunja u .... zelenilu ????? :D



                                                                     I will never grow up :DDD

Broj komentara: 18:

  1. YAAAAAS!!!! Bravo, čestitam divoto!! I samo ti ostani u ovom zenu, odlično ti stoji :* <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Jupiiiii! :D Drago mi je da je konačno sve sjelo na svoje mjesto :) Slinila sam na slike roštilja, mala mica je preslatka, a tvoja majica prezakon! <3 Skroz znam ovo: nikad neću odrasti, to svaki dan kažem, a i svi oko mene mi to potvrđuju :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napokon netko tko razumije kul faktor ove majice :DDD Hvala ti puno od srca :* Čitamo se i dalje :) Ma bolje je ostati klinac u duši. Odrasli su dosadni :D

      Izbriši
  3. čestitam na novom poslu! post je super, zabavan, opuštajuć :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh dobrodošla draga moja Tina na ovaj moj oblačić :) <3 Hvala :*

      Izbriši
  4. Ah drago mi je da sam uspjela prenijeti energiju i pozitivne vibravcije <3 :))))) Hvala ti puno :* Sad se osjećam stvarno kao Sailor Moon <3

    OdgovoriIzbriši
  5. <3 <3 jako mi je drago, zaslužila si!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam!!! Sretno na novim radnim zadacima :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve znaš <3 uživaj u razdoblju koje slijedi! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post!!! Čestitam ti na ostvarenju sna <3.Ah ,kako bi samo voljela da sam ranije spoznala šta znači voljeti sebe. Ali nikad nije kasno <3.Pravo se radujem kad vidim da je još neko pronašao sebe <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...