subota, 17. siječnja 2015.

Drago mi je , ja sam Dunja. Bond Dunja ;)

Dragi moji blogoljupci,

preskočimo ovaj uvod i bacimo se na stvar :) 2015. nam je stigla i osobno sam uzbuđena oko ove godine kako ne pamtim. Što se tiče novogodišnjih odluka, ove godine sam shvatila da je besmisleno filozofirati i kontemplirati oko pravljenja popisa kojeg na kraju većina nas (čast iznimkama) , neće realizirati.
Stoga sam ove godine umjesto pravljenja popisa odluka, odlučila proaktivno djelovati. I ne biste vjerovali ... ali to funkcionira. Neću govoriti u Vaše ime, ali dajem si za pravo govoriti u svoje.

Prečesto nas život nekako zapetlja ( ili možda i mi sami sebe) u nekakvo dugoročno planiranje, pripremanje, pripremu već spomenute pripreme ... Čekamo valjda da se zvijezde i ostala nebeska tijela napokon poravnaju u neku savršenu ravnotežu i u toj silnoj pripremi i čekanju ... najčešće ne realiziramo ono što smo planirali. Ova godina je za mene godina velikih životnih, profesionalnih , ali i osobnih promjena. Mali korak za čovječanstvo, ako ćemo gledati širu sliku, ali jako, jako velik korak za Vašu Dunju. Oblaci će uvijek biti dio mene, to se nikada neće moći odvojiti. Dio svog vremena sam potrošila pokušavajući se ''stopiti'' s okolinom, spustiti na Zemlju, hodati sa masom. No, tada sam shvatila da to nije za mene. Not my cup of tea, if you will ... Ja jednostavno previše volim sanjati, previše volim vjerovati i previše volim voljeti. Možda je dan moga rođenja, horoskop, geni ili pak moja majka odabirom moga gospodina oca i kombinacije moga imena i prezimena, ''presudila'' umjesto mene. Uvijek ću biti mali crvenokosi ekser koji strši i koji se nikada neće moći zakucati. Prevelik idealist čuči u meni :)




Nakon ovog malog uvoda (kojeg sam napomenula da neće biti), vrijeme je da se mi bacimo na srž stvari.I ne, ne brinite se ... Nisam se odlučila u međuvremenu baviti politikom :'D

Što se samog bloga tiče, neko vrijeme se već gomila u meni bujica ideja, što bi se s njim moglo napraviti. U jednom trenutku sam čak mislila ovaj blog ostaviti za uspomenu, a početi pisati neki sasvim novi. Druge ideje, tema, zapravo sasvim drugačijeg koncepta. A onda sam shvatila da ne treba rušiti da bi se gradilo. I od postojećeg doma koji je već malo ogrubio od zuba vremena ... Da i da ... Dom će mi ovom prilikom poslužiti kao metafora za blog, jel . :)

... da se od postojećeg doma može napraviti nešto svježe, novo i udahnuti mu novi život, a da ne zaboravljam na njegove drage temelje. Što znači 2015. u pogledu ove moje male blogokućice, pitate se ?
Za početak, aktivno ću ga pisati. Ne želim si nametati nekakve kvote, jer znam da bi mi one samo remetile kreativnost i ovaj polet i silnu životnu energiju kojom sam se napunila. Mogu Vam obećati da sam napunila dovoljno baterije i da ćete moći pratiti novosti male crvenokose jednom tjedno :) To je pristojno i sasvim realno. Da Vam ipak prikupim dovoljno informacija, situacija i događaja koje bih Vam mogla prenijeti. ( na Vama dopadljiv i zanimljiv način nadam se) . Još jedan pothvat, a ujedno i novitet ''Dunje u oblacima'' je taj da planiram pokrenuti i svoj v-blog, tako da ćete me uskoro moći pratiti i na youtube-u. Naknadno ću Vam naravno priložiti i link na svoj kanal, od trenutka kada on postane aktivan. Ovaj blog ću malo zarotirati u nekom novom smjeru, što zapravo ima smisla s obzirom da sam i ja jedna sasvim nova Dunja. :)





Naravno, ostat ću ja vjerna najbitnijoj ženskoj sporednoj stvari na svijetu. :) Previše volim šminkicu i previše me lice asocira na svojevrsno slikarsko platno da bih ja potisnula tu svoju stranu. Ali neću ga limitirati isključivo i samo na to. Zašto ne biste tu i tamo pogledali recenziju kojeg filma, knjige, albuma ... ili pogledali što sam sklepala iz ormara toga dana. Zapravo, htjela bih da ovaj blog postane svojevrsno mjesto ženskog druženja. Znate ono, kad se vratite umorne na kraju dana s posla ili faksa ili škole ... i nakon vrućeg tuša, obučete svoju omiljenu pidžamu, skuhate si omiljeni napitak i sa svojom najdražom nemarnom, '' samo po doma '' frizurom ? E tako bih voljela da se družimo. Kada Vam treba mala doza smijeha, pozitivne energije ili jednostavno da vidite kako sam ja provela taj dan. Tko zna ? Možda vam bude lakše kad pročitate moje anegdote , a vjerujte mi ... sigurno će ih biti :)





Što se Dunje tiče ... i onog dijela da je drugačija ... Jeste i to značajno. Ali to ćete se uvjeriti i same. Ja se nadam da je promjena na bolje. Mogu vam samo reći da sve što se znale o meni ranije ... pa najjednostavnije rečeno ... zaboravite :D Drugi je posao, drugi grad, druga ljubavna priča, ali najbitnije od svega .... prava ja. Charlije je jedina konstanta <3 Što se tiče prvog pogleda, hmmm ... pa uostalom bacite pogled na sličice pa će Vam vjerojatno biti jasno o čemu pričam ;)

Ovako je ukratko meni izgledalo veliko finale 2014. godine i uzbudljiva 2015. so far :)


Zadnji trzaj stare Dunje, iako i ovdje možete već u okcima vidjeti da je Devil odnio šalu  :D Adio loknama :)


Kraj godine se bliži i ''nevolje'' su već na vidiku <3


2015. je stigla i vrijeme je bilo da frizura prati promjene :)


Charlieja ne treba posebno predstavljati ... Zvijezda, zna se <3


Ah, ah taj čarobni , fatalni Zagreb :))) I njegove slastice *__*


Moje najdraže mjesto u Zagrebu ;) volim znati točno vrijeme, što reći O:)


Mali Medo ... Tu ćete me vjerojatno moći sresti :D


Jedan jedini ... Cookie Factory <3 Volimo se javno :)


26 se bliži ... E pa nosim kečke i baš me briga :)


Prijateljica draga i čaša vina <3


Najbolja pizza u Zagrebu s mojim curama <3





Dunja badass :) Ili pokušava biti :D


Ah .... pogađate ? :P

Da, da .... Samson je ostao bez kose :D Ali vjerujte mi, jedini osjećaj u tom trenutku je bilo ogromno olakšanje :) Nadam se da vam neću biti ništa manje draga s ovim 15 ili više centimetara manje. Primjećujete li možda još nešto novo i drugačije na meni ? Šapnite mi u svojim komentarima :) <3

Drage moje, znam da je u ovom postu bilo utkano previše informacija i da vam je sada sasvim opravdano tisuću upitnika iznad glave. Ali pssst  ... kroz koji dan se selim u beli Zagreb grad, tako da ... ako imate koje pitanje .... pripremite se :)

2015. i Zagreb .... here I come :)

Kako Vam se čini reorganizacija bloga i ova vrckava i skroz buntovna nova Dunja, kad smo kod toga ? :)
Imam sada tisuću i jedno pitanje ... I onda kažem sama sebi ... Polako :)

Laku noć drage moje :) Nadam se da me niste zaboravile ... Jer sam sada tu , da bih ostala :)

Broj komentara: 9:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...