subota, 5. srpnja 2014.

Optimus Prime

Dobra večer drage moje :)

Kada bih Vam rekla koliko sam samo puta počela pisati post pa spremila verziju ''za kasnije'' , ne biste mi vjerovale :) Ali kako to inače kod mene najčešće biva, pojavim se kad se najmanje nadate. Tako će biti i večeras.  Prošli tjedan sam gledala genijalni nastavak fenomenalnih Transformersa. Age of Extinction je odličan film i neće razočarati niti jednog ljubitelja Transformera :) S obzirom da sam ih strašno voljela još kao klinka, jedva sam dočekala da stignu u kina . Neću Vam ništa pretjerano spoilati jer još imate vremena skoknuti u kino i uvjeriti se i sami u pure awesomeness ... Jedino ću Vas podsjetiti da film traje skoro 3 sata i da se prikazuje bez pauze pa se pripremite na blagi osjećaj pokočenosti jednom kad napokon napustite kino dvoranu :D Ipak ... so worth it <3







Budući da sam ja umjetnički tip koji se ipak najugodnije osjeća kad joj lice posluži kao platno za slikanje, ovakvi su mi postovi najdraži, najbrže ih napišem i ne izgubim nit niti misao vodilju usred posta :) Upalim si prigodnu glazbu, raširim svoje skromno make up carstvo i sve potrebno za jedan make up post je u pogonu i ready to go :) Ne znam koliko ste zainteresirane za ovakve postove, zato ću Vas moliti da mi sve svoje love i hate misli ostavite u komentarima ispod. :) Najveći izazov bio mi je odlučiti se za jednog Transformera koji će me inspirirati danas. S obzirom da se nikad, ali baš nikad neću moći odlučiti da li mi je draži Optimus Prime kao pravi primjer vođe, hrabrosti, pravednosti ili neponovljivi Bumblebee kojeg jednostavno morate voljeti :) Vidite moju neodlučnost i u gifovima koje sam na kraju upotrijebila ranije u postu. Tako da sam morala podijeliti svoju ljubav. Look sam napravila prema Optimusu, ali je zvijezda posta ipak morao biti i Bumblebee :) Iskreno, odluka je pala u zadnji tren kad sam otvorila svoju veliku paletu sjenila. Čekajte... reći ću vam i točan naziv :P Manly Professional Cosmetics paleta izražajnih boja sjenila kao stvorenih za ove sunčane ljetne dane. Kako ta paleta ima stvarno nekoliko redova prekrasnih plavih, crvenih i srebnastih nijasni ... Optimus look se prije stvorio u mojim mislima ...



Osim spomenute palete sjenila koristila sam još i :
Max Factor Clump Defy maskaru (na gornjim trepavicama)
Essence Colour Flash ružičastu maskaru ( na donjim trepavicama)
Essence olovka za oči 02 China girl
Bipa olovka za usne u nijansi Orchid

Na kapke sam prije nanošenja sjenila stavila korektor i malo bijele olovke za oči kako bih dobila bolji intenzitet boja :) Nadam se da će Vam se svidjeti moj take Optimusa i da ćete mi ostaviti svoje mišljenje u komentarima :)






Eto drage moje, to je bio jedan brzi, spontani subotnji post. Trudit ću se da na idući ne čekate toliko dugo, ali neću Vam obećati da će biti za tri, četiri dana jer znamo već tu matricu ponašanja i kako najčešće završi :) Ako ste negdje na moru i uživate u morskom zraku, zvuku valova i šetnjama uz more ... ah uživajte i za sve nas koji smo u gradskoj vrevi. :) Laku noć Vam želim svima ! 

p.s. Ovo su trebale biti divne, krasne spontane fotke pri kraju fotkanja... (hvala mojoj divnoj, krasnoj i strpljivoj seki ) eh da ... moram i naglasiti da je njezina majica jel :D Pa hvala i na tome :)
Da ... kao što rekoh ... trebale su biti ... Ali na drugoj sam ispala kao love child Sheldona Coopera i Mr. Spocka po spontanosti, a prva (crno-bijela) je samo reakcija na komentar moje seke kako sam ispala na prethodnoj slici ... Oh well ... Volim vas u svakoj verziji :)) Laku nooooć!







Broj komentara: 5:

  1. Imaš prekrasnu kosu :)
    i odakle je majica?

    OdgovoriIzbriši
  2. Dunjić, ti meni uvijek predivno izgledaš :) A i ovaj Optimus Prime inspired look je baš <3 <3 I ja sam kao klinka voljela Transformere (iako su mi prva ljubav bili Voltroni), a o TMNT da i ne grovorim :D Zato me jednako kao i tvoj look, oduševila majica tvoje seke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si draga moja uvijek subjektivna kad sam ja u pitanju :* <3 TMNT su zakon . Jedva čekam novi film :))) lova ya

      Izbriši
  3. Transformers, engage! Ne! Kak ono ide, zaboravila sam!? Morat ću pogledati novi nastavaaaak!!!!!! I ne znam kako nisam do sad skužila da imaš novi post!!!
    Look je zaaaaakon, a ti si krasna :*
    I sad moraš napraviti i Bumbara :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...