ponedjeljak, 15. travnja 2013.

Essence Night Club - 03 dance-til-dawn paleta sjenila

Pozdrav :)

Da Vas ne bih previše ugnjavila sa strip junacima, za slučaj da niste pretjerani fanovi ... Odlučila sam napraviti jednu recenziju između Black Widow i novog Avengera :) Glavna zvijezda ovoga posta je essence night club - 03 dance - til - dawn paleta sjenila.
Ovo je već treća paleta ove kolekcije koju sam kupila, iz razloga što su mi prethodne dvije bile izuzetno kvalitetne, trajne i potrošila sam ih do zadnje nijasne :) Cijena je 31, 80 kn u DM-u. Možda se nekima ta cijena može učiniti previsokom s obzirom na veličinu palete, no uvjeravam Vas da izgled vara i da mala, kompaktna veličina ne znači da će nestati brzinom svjetlosti. A kvalitetom će Vas razoružati, tako da barem tjedan dana nećete ni pomisliti koristiti drugo sjenilo.

Paleta izgleda ovako :


Sadrži 8 različitih sjenila u 7,5 g ambalaži. Nažalost, zbog blica se prva boja ne vidi najjasnije, stoga ću Vam je ja pokušati što vjernije opisati. Radi se o nježnoj, soft pink nijansi, koja se fino nanosi i izgleda jako prirodno i ujednačeno na kapcima. Ovo sjenilo može bez problema poslužiti kao bazno sjenilo, ne samo za ovu paletu, nego i za druge nijanse. Poprilično je neutralna, nije toliko shimmerasta, koliko ima nekakav biserni efekt.

Drugo sjenilo (prvi red) - prigušena verzija boje ljubičice, klasična srednja nijansa ljubičaste, shimmerasta, na prvi pogled praškasta, ali na prstima poprima baršunastu, gotovo pa kremastu teksturu.

Treće sjenilo (prvi red) - tamnija ljubičasta, s crvenkastim - bordo podtonom. Više mat, nego što su prva dva sjenila. Shimmer suptilniji, na kapcima gotovo neprimjetan. Lako se nanosi i idealno sjenilo za smokey eye.

Četvrto sjenilo (prvi red) - tamno ljubičasta mat nijansa, s plavim podtonom, idealna u kombinaciji s trećim sjenilom u paleti

Prvo sjenilo (drugi red) - sedefasta, shimmer srebrna nijansa. Jako lijepo izgleda korišten u wet tehnici, tada ostavlja dojam liquid metala :)

Drugo sjenilo (drugi red) - tamnija siva nijansa, s manje shimmera. Svilenkasta i jednostavna za nanošenje.

Treće sjenilo (drugi red) - prekrasna antracit siva boja. Idealna za večernji make up. Stvarno istakne boju očiju. Super izgleda na plavim i zelenim. ( to sam mogla provjeriti na svojoj sestri i mojoj malenkosti :D Vi nam javite kako izgleda na vašima)

I zadnje, ali nikako manje vrijedno i drago sjenilo ove palete je tamno siva / ljubičasta kombinacija s plavim podtonom. Prekrasna boja, koja na oku izgleda još ljepše nego u ambalaži. Ako je to moguće :)

Još nekoliko sličica :)





I kakva bi ovo recenzija bila bez swatcheva :)



Moja konačna ocjena : 5/5

Nisam nimalo subjektivna, jer ova paleta je jednostavno jedna od onih koja se mora prije ili poslije naći u vašoj kozmetičkoj torbici. Prekrasne nijanse, dobra pigmentiranost, i idealna kombinacija sjajnijih i matiranih nijansi koja Vam omogućava beskonačno mogućnosti. Idealne za dnevne i večernje kombinacije, iako mislim da je ovo jedna od onih paleta zbog koje ćete navečer zabljesnuti punim sjajem :) Postojana, a jednom kad je kupite traje i traje. Vjerujte mi, ovo si morate uzeti ;)

I da vidite kako izgleda nanešena :))





Kako Vam se čini ? Imate li možda već neku od ovih paleta ? Jeste li se zaljubile u ovu ?

Pišite mi :))

Do idućeg susreta, pozdravčić !

Broj komentara: 11:

  1. Bože, krasna je ova ljubičasta nijansa. *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se zaljubila. Čitala sam kod dosta cura da su nezadovoljne s pigmentiranosti ovih paletica. Well ... ja sam oduševljena :D

      Izbriši
  2. <3 :) baš sam mjerkala paleticu neki dan....sutra ju sigurno kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Nećeš požaliti, trust me :)) ja ju gleduckam cijeli dan <3 Drago mi je da ti se sviđa ;)

      Izbriši
  3. Skroz neočekivano :D vidjela si kod mene da imam onu sun club i ne sviđa mi se, ali ovi swatchevi izgledaju predivno :D i ovo ljubičasto je wow :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe :) jesam da ... i moram priznati da su one nijanse bile puno blaže, i swatchane i na kapcima ...:)Međutim, ova paletica mi je pravo otkriće <3 Možda sam subjektivna jer volim ljubičastu :D ali krasne su mi boje :))

      Izbriši
  4. Da bih riječ rekla - ova ljubičasta izgleda apsolutno savršeno! *.*
    Baš sam neki dan u DM-u razmišljala da ju uzmem, još ću malo razmisliti jer imam neke druge stvari na wishlisti pa kao čuvam novce, ovo ono :D
    Ali swatchevi pokazuju da je stvarno dobra! :)
    Ajd i one Essence olovke recenziraj ako ti se da, kao nije mi nešto ta kolekcija, ali nećkam se dalje bih- ne bih uzela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa, mislim da je ovo jako isplativa paletica :)) (kupi,kupi) hehe ... Btw, bit će recnezija olovaka i sjenila iz Oz kolekcije sutra. (napisala bih ja i večeras, ali kvaliteta slika je bolje pri dnevnom svjetlu) <3

      Izbriši
  5. krasna, baš po mom ukusu, vjerojatno će završit i u mojoj kolekciji :D
    dobar look, super izgleda :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...