četvrtak, 11. travnja 2013.

Black Widow

Good evening precious :)

Oprostite mi na kašnjenju, znam da sam rekla da će biti post večeras, ali evo tehnički gledano večer još traje :) Ali nakon krasne večeri s dragim, sad vam se mogu posvetiti u potpunosti i potruditi se da ovaj post bude što čitljiviji, zanimljiviji i tome slično. Avengers postovi se nastavljaju. Kao što sam i obećala na svojoj facebook stranici (isti je naziv kao i blog, ako poželite i tamo katkad škicnuti) , druga na mojoj listi je Black Widow.

U samom stripu najčešće je prikazana ovako :)


Black Widow ili Natasha/Natalia Romanoff  opasna, crvenokosa špijunka. Ubojita za sve svoje neprijatelje ... Hehe, neću sakriti koliko volim dotičnu. (Da, zbog najočitijeg mogućeg razloga) .. Ali pokušajte me shvatiti, tako rijetko se crvenokose nalaze u štivima, stripovima, filmovima... Tako da, kad se jedna crvenokosa nađe u ovako jednom kultnom stripu, ja jednostavno moram slaviti ... To je jače od mene, časna riječ :D

U filmskoj verziji, Natashu je odglumila jedna plavuša. Scarlett Johansson. (iako moram priznati da me jako ugodno iznenadila u svojoj crvenoj verziji, za potrebe filma) Onako ženstvena, putena dovela je u život moju najdražu strip junakinju i prikazala ju kao tešku badass, ali u najboljem mogućem smislu. 

A u filmu Scarlett je izgledala ovako :


*drool* <3

Vjerojatno i nije najmudriji potez staviti ovakvu fotku prije nastavka ovog posta, jer tko se može natjecati sa 
ovakvom damom. Ali skromno ću Vam ipak pokazati kamo me odvela moja inspiracija vječnom Crnom Udovicom :)

Prvo sam planirala kao i kod Hulka, pokazati Vam kako su bile našminkane oči. I bit će. Međutim, jednostavno nisam odoljela, pa sam napravila i par fotki cijelog lica. Čisto da jednom osjetim kako je to biti u njezinoj ''koži'' ... Napominjem da s obzirom da je cijeli look inspiriran likom i bojama koje nju predstavljaju, nije baš nosiv i možda bude u cjelini izgledao i pomalo funny...  Ako to bude case, a vi onda samo gledajte fotku oka :))

Pa počnimo ...

Za Black Widow Vam ne mogu prikazati sjenila koja sam koristila i to samo zato jer se radi o paleti sjenila kupljenoj na ebayu. Sigurno ste ih viđale, postoje u zemljanim i rainbow varijantama. Nisam je htjela fotkati, jer se nažalost slupala sa stola (zbog razigranosti i hiperaktivnosti mog mačka Charlie-a), tako da je skroz praškasta od sjenila, te nije bila osobito fotogenična. Koristila sam sve moguće crvene nijanse koje su dostupne u toj paleti, kao i bakrenasto narančaste. Za vanjski dio oka koristila sam zagasite antracit i crne nijanse. Anyways, možda bi bio red da ja vama i pokažem kako je to ispalo ... Oprez, ipak je Black Widow u pitanju ;)










Želja mi je bila maksimalno naglasiti zavodljivost, opasnost i oštrinu njezinog lika. I baratanjem kistića i željenih boja, to je ispalo nekako ovako. I kao što sam napomenula ranije, budući da nemam priliku prečesto biti Natasha Romanoff, jednostavno sam morala napraviti koju fotku s kompletnom šminkicom.









P.s. Budući da imam dužu kosu nego Scarlett u filmu, probala sam je ''skratiti'' uz pomoć ukosnica, međutim nije dugo trajalo jer je kosa bila preteška. Zato možete primijetiti razliku u dužini kose u pojedinim fotkama :P

I tako nit po nit paukove mreže stigli smo do kraja večerašnjeg posta. Kako Vam se čini moja Crna Udovica ? Kojeg Avengera želite vidjeti sljedećeg ?

Pišite mi :))) Laku noooć !

Broj komentara: 5:

  1. Hvala :) Drago mi je da ti se sviđa :* Ti si rekla da voliš Thora ,jelda ? ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično, ovo bi se totalno moglo isfurati van, za večernji izlazak. Hulk se baš i nije mogao, a mislim, opet i je :D Ali ljudi bi te malo čudnije gledali.
    Enivej, kosaaa, tvoja kosa je divota. Ali stvarno! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehehe :) Sad mi je krivo što se nisam ovog sjetila za Halloween :P Hvala puno :) <3 Nakon djetinjstva hejtanja svoje kose zbog koje sam slušala nadimke (Pipi, Crvenperka etc.) , sad sam napokon došla u doba kad mi je draga ... Well meni i drugima :D

      Izbriši
  3. Kak ja ovo nisam vidjela!!! Genijalno! Čak si imala i neki outfitić, vidim :D E, Scarlett se može sramiti na kraju ovog posta ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...