utorak, 12. veljače 2013.

Naughty Bags

Dobra večer svima !
S obzirom da nešto nisam bila inspirirana , a nisam imala ni pretjerano vremena napisati neku poštenu recenziju ili napraviti neki dobar make up look, odlučila sam Vas počastiti večeras s nečim uistinu posebnim :) naime, nema direktne veze sa mnom, osim u ulozi jako,jako zadovoljnog kupca. Potaknuta još ovom zimskom hladnoćom i sivilom, shvatila sam da bi mi trebala jedna manja (a opet dovoljno velika) dnevna torbica. Međutim, nakon detaljnog šetanja svim mogućim trgovinama ... Vraćala bih se doma nezadovoljna i sa svojom starom torbicom. I tada sasvim slučajno sam na facebooku otkrila page znakovitog naziva ''Naughty bags'' i tu je naša priča započela. Radi se o nevjerojatnoj curi, nesvakidašnje mašte i originalnosti, koja je očito i sama svoju ljubav prema torbicama pretočila u jednu zaista posebnu priču. Od odabira kože, boje, uzoraka, dodataka, printova i svega ostaloga čega se trenutno ne mogu i sjetiti. Kada ste zadnji puta bile u prilici same osmisliti svoju torbicu i pritom imati nekoga da vam to omogući, a da pritom cijena ostaje prihvatljiva vašem studentskom / mladom radnom stažu džepu ? Ukoliko želite imati jedinstvenu torbicu, po svojoj zamisli, a izrazito kvalitetne izrade, onda ste vi idealni kandidat za jednu novu ''Naughty Bags'' torbicu. Ja sam tako poželjela da i mene malo ''zamete vjetar'', a konačan rezultat je ispao ovako ...

Malo je reći da sam oduševljena. Koža je prekrasna i mekana, a torbica je savršene veličine. Idealna za svaku studenticu koja uz mob,novčanik i stotinu drugih sitnica, mora imati mjesta i za neku manju bilježnicu, pernicu i slično. Moja omiljena torbica za tjedan postala otkad sam ju ugledala. Klasična,mala crna torbica, a opet s pomakom. Taman kad me malo ponese rutina radnog tjedna, pogled na ovu torbicu spašava stvar. U meni se trenutno budi glas mlade Scarlett koji kaže ''sutra je novi dan''. A ukoliko se poklopi da je taj dan ujedno i petak, nitko veseliji od mene :)) I naravno, nezaobilazni fatalni gospodin da izmami osmijeh na lice :)
S obzirom da sam toliko bila zadovoljna ovom torbicom, jednostavno sam je morala pokloniti još nekome. Srećom, taman se poklopio rođendan moje drage prijateljice i odlučila sam i nju razveseliti jednom ''Zloćkom'' u njezinom stilu. Nakon dugo razmišljanja kako bi njezina idealna torbica izgledala, prisjećanja svih mogućih ženskih razgovora i detaljnog pregledavanja facebook profila, napokon mi se upalila lampica. I odabrala sam image za koji sam vjerovala da bi divno pristajao njezinoj torbici, baš kao i Rhett i Scarlett mojoj. Jedan kratki dogovor s umjetnicom cijele ove priče i u roku tjedan dana nastala je ova divna torbica.

Ja sam bila prezadovoljna, a nadam se da je tako razveselila i moju dragu Ninu  i da ju veselo šeće ulicama svoga grada :) Moram još naglasiti neke detalje koje smatram bitnima za ovu priču. Divna gospođica Irena Šajkunović najljubaznija i najuslužnija je cura s kojom sam ikad imala zadovoljstvo poslovati. Članica je udruge HUKA (detaljnije na njihovoj web stranici http://www.huka-art.hr/kontakt.php ) Na njezinoj web stranici piše za bilo kakvo pitanje da ju slobodno kontaktirate i to je 100 % istina. U svakom trenutku i na najbanalnije pitanje će ljubazno dati odgovor. Bila je jako ljubazna, pa je za moju frendicu uz torbu napravila i prigodnu rođendansku čestitku. Ovim putem se zahvaljujem i njoj i njezinom dečku na pomoći :) Znam da sigurno i među vama ima onih koji žele imati drugačiju torbicu. Onu torbicu u kojoj ćete skrivati svoje malo carstvo. Torbicu koja će vam nadopuniti svaku modnu kombinaciju. Torbicu koja će vam popraviti radni ponedjeljak, kišu, snijeg i izmamiti sunce ... Barem na licu :) S obzirom da znam da želite saznati više o ovoj mladoj dami i njezinim divnim radovima, stavljam i linkove njezine web stranice (http://irenasajkunovic.wix.com/naughtybags) i njezine facebook stranice (http://www.facebook.com/nbosijek)
Volite li i vi naše hrvatske kreativce ili radije kupujete klasične modele u trgovinama? Ima li koja među vama da već ima svoju Naughty torbicu ? Rado ću pročitati sva vaša mišljenja u komentarima !
Do idućeg čitanja, uživajte mi :* Laku noooć!

3 komentara:

  1. Prvi put vidim ove torbice i izgledaju vrlo originalno, ali nisu za mene jer sam ipak klasičarka. A vidim da imaš novi dizajn na blogu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe :)) da, a malo isprobavam sve neistražene mogućnosti ovih prostora :)

      Izbriši
  2. ooo da ja sam oduševljena torbama, svoju čekam u izradi je i ponosno ću ju furati

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...