utorak, 5. veljače 2013.

Good evening precious :)


Lijepi pozdrav svima :) 
Ako ste slučajno zalutali na moju facebook stranicu, mogli ste vidjeti mali spoiler za ovaj post. A ako niste, nema veze ... Ionako ćete se upoznati s njim upravo sada ... Dakle moja omiljena glumica svih vremena je Audrey Hepburn. Znam da ju većina žena uglavnom povezuje s određenim doručkom, malom crnom haljinom i zgodnim citatima ... I nemam ništa protiv navedenog. Iako ... ja ju jednakim intenzitetom obožavam u Sabrini , Funny Face-u , Ljubavi poslije podne i ostalim krasnim filmskim ostvarenjima. Možda zbog mojih velikih simpatija prema tim godinama i damama toga vremena i nisam dovoljno objektivna kad je ova gospođa u pitanju... Ali ona je meni pojam dame,elegancije, gracioznosti, ljepote i posebnosti. Iako poznata po svojoj krhkoj građi, mislim da nitko ne može osporiti da je ona oličenje ženstvenosti u svakom pogledu. Audrey je po meni zasluženo postala ikona ... Glume, stila, osobnosti i te neobjašnjive iskrice kojom je zračila i vjerojatno zarazila svakog koga je upoznala. Nažalost, mislim da danas takvih glumica više nema. Neću reći da nema lijepih žena i vrhunskih glumica, ali rijetko se više viđa taj čuveni faktor x kojeg su dame ovog vremena imale. I zato naglašavam ... Fizički (osim po građi) sam potpuno različiti tip od naše Audrey, ali nadam se da je količina ljubavi i poštovanja koju gajim prema njoj uspjela barem djelomično proviriti u make-upu i fotkama ... Nadam se da će Vam se svidjeti :) 
U kreiranju ovog look-a koristila sam svačega po malo, ali najvažniji dijelovi slagalice su upravo ovi :)
Najprije BB Mua krema za postizanje onog klasičnog porculanskog tena :) Napokon sam pronašla BB kremu odgovarajućeg tona. S obzirom da sam izrazito svijetlog tena, najčešće mi budu pretamne ili previše vuku na narančaste tonove. S ovom BB kremom nemam tih problema. Jedina mala zamjerka mi je što je mrvicu pregusta, tako da ću je ubuduće vjerojatno kombinirati s nekom hidratantnom kremicom :)
Mua 3u1 lineri u crnoj i sivoj nijansi koji su mi pomogli postići naglašeno bademasto oko :) 
Mua rumenilo u kremi  - Dolly ... Pravo otkriće. Divna kremasta tekstura koja na koži ostavlja blag,svilenkasti trag. Ne sjaji se, jednostavno se nanosi i uz to je prekrasne breskvaste boje :)) (ovo divno čudo je u vlasništvu moje kraasne mlađe sestre, ali bila je dovoljno ljubazna da mi ga posudi) 
Mua Undressed paleta koja mi je jučer stigla i kojom sam prezadovoljna :) Za potrebe ovog looka koristila sam prvu nijansu, treću i petu nijansu prvog reda ... 
Dakle, inspiracija za look mi je došla od ove fotke (mislim da je to bio still iz Sabrine) 

I sada u ginger verziji xD




Prvih nekoliko sam stavila u boji čisto iz razloga da bi mogli jasnije i bolje vidjeti kombinacije boja... Još jednom Vam se ispričavam što nije baš najbolja kvaliteta fotki, ali nemam neki fotić pa onda fotkam iphoneom najbolje što mogu :) A sad par fotki u crno-bijeloj boji, jer po mom mišljenju to daje onaj poseban štih svim fotkama Audrey Hepburn :)





To bi bilo to od mene ovog puta. Ako imate bilo kakva pitanja, tu sam. Nadam se da Vam se svidio ovaj look. Imate li i vi svoju omiljenu old school Hollywood glumicu ili možda više volite moderne glumice ovoga vremena ? :) Ostavite mi svoja mišljenja u komentarima. Do idućeg susreta :* 


                                                   

Broj komentara: 6:

  1. meni je za oko najviše zapela tvoja boja kose, mnogo mi se sviđa :)
    crno-bijele fotke su extra, posebno predzadnja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :)) Hehe napokon sam doživjela vremena kad se ljudima sviđa crvena kosa ... Djetinjstvo je bilo okrutno po tom pitanju ;)

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa članak, opis, a slike - milina. Kakava si pozerica, mogla bi za modela. :P

    Što se tiče Audrey, i ja je jako cijenim. Iako nisam gledala previše njezinih filmova, volim je kao ikonu, jer nije bila isprazna, tupa i klasična ljepotica. Baš je bila posebna, a definitivno cijenim što se bavila i humanitarnim radom.
    Za razliku od Merlinke, koja mi je čista komedija i ne kužim zašto su svi oduševljeni njome i citiraju je na sve strane.

    Znaš što bih samo voljela vidjeti? Veeeelike slike, da se bolje vidiš. :)
    I da ne zaboravim, haljinica je mrak! :*



    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno Sara :) Pratim tvoje radove i velika mi je čast što si uopće na mom blogu :* Da, ne želim nikoga uvrijediti, ali reći ću samo da je u svakom slučaju imala malo više neke ''dubine''. well... Barem po mom humble mišljenju. Možda je samo više moj tip :) Hvala ti puno na tvom komentaru! Što se tiče slika, može li se to negdje u postavkama bloga uvećati ili ? Jer uploadam ih normalne :D Vidi se da sam newbie u ovim prostorima xD

      Izbriši
  3. Došao i meni moj MUA paket u srijedu :D uglavnom, jako si slatka, ali isto mislim da trebaš uvećati slike. Vidim da si pitala Saru kako, ugl, kad staviš sliku, klikni na nju i odaberi veličinu (ja osobno odabirem velike). :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala draga :) I na komentaru i na pomoći :)) Vjerujem da i ti uživaš u svom MUA paketiću ... :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...