nedjelja, 28. veljače 2016.

Unboxing #TesterBox - Veljača

Dobra večer svima!

Nedjelja broji svoje zadnje sate. Ali dobro... Znali smo da vikend ne može trajati vječno. :) Već sam  na svom fb pageu, podijelila s vama video i moje prve dojmove Tester kutije za veljaču, ali nekako uoči posljednjeg dana ovog mjeseca, mislila sam kako bi ipak bilo dobro osvrnuti se na nju i pisanim tragom. :) Veljača. Hm, siječanj i nije bio neki mjesec za pamćenje. Istinski sam se radovala kad je završio. Pritom sam zaboravila kako slijedi mjesec ljubavi. Well, let's grin and bear it. :P Neću vam glumatati sad kako sam netko tko nisam. Ja sam onaj tip žene koji je uvijek izrazito protiv onog govora jala, ljubomore i kvazi superiornosti koji se može čuti i pročitati posvuda uoči 14. veljače. Komercijalna stvar, amerikanizacija, izmišljotina, ljubav se treba pokazivati svakog dana u godini. Prije svega, ako ćemo biti tako strogi, onda budimo iskreni, svaki bi se blagdan mogao promatrati kao komercijala u svrhu bolje prodaje određenih prozvoda. Ali želimo li uistinu postati svevremenski Grinchevi koji će cinično i sarkastično promatrati i secirati svijet oko sebe? Ja ne želim. Ne želim biti ona osoba koja će reći da Djed Mraz ne postoji. :P Stoga, iako osobno nisam imala nikakve planove za Valentinovo (naprotiv, provela sam konkretno tu nedjelju gledajući Rocky-a) i dalje mislim da jedan dan u godini koji će biti u znaku ljubavi ne može i ne smije biti loša stvar. Na koncu, postoje dani posvećeni Nutelli, osobama određene boje kose, smijeha i čega sve ne... Zašto je onda Valentinovo toliki ''trn u oku'' ?

love cute kiss cartoon tiny toons


Ah Tester se pobrinuo da ljubav osjete baš svi koji su iščekivali svoju kutiju za veljaču. Nestrpljivo sam čekala njezin dolazak i bila sam sigurna da će biti krasna i neodoljiva. Bila je i više od toga. Sam pogled na ovu kutiju inspiranu ljubavi, izmamio mi je ogroman, Jokerovski osmijeh na licu (od uha do uha, ne zločesti). Neću vam sada previše kvariti i spoilati doživljaj, samo za slučaj da još niste pogledali moj unboxing video, a imat ćete priliku pri dnu ovog posta. :)

Izdvojila bih samo par jako zanimljivih detalja vezanih uz ovo izdanje Testera. Znalo se od početka da će se u svakoj kutiji pronaći novi Avon True Color Perfectly Matte ruž i to je izazvalo opću euforiju. Ako ste skeptični oko ovolike priče i naklapanja i pitate se pretjerujemo li... Mogu vam kratko i jasno reći; uvjerite se i same. :) Osobno mi je ovo najzahvalnija i najnježnija mat formula s kojom sam se susrela do sada. Sama sam si već ranije osigurala 2 divne,prirodne proljetne nijanse ; Peach Flatters i Pure Pink. (i još uvijek ne znam koja mi je ljepša) U iščekivanju Testera držala sam si fige u nadi da će me iznenaditi i treća nijansa. Lady Luck je bila ovog puta na mojoj strani, stoga mi se iz moje Tester kutijice osmjehnula prekrasna crvena nijansa Red Supreme. Hmm, kako bih vam to približila... To je točno ona dominantna, mrvicu prigušena tamnija nijansa crvene koja vam daje dašak glamura i luksuza, čak i ako se nalazite u omiljenom paru traperica i pamučnoj majici. Iskreno govoreći, u posljednje vrijeme više i preferiram takve kombinacije. I što se tiče mode, ali i što se tiče šminke. Manje je više. I ponekad je dovoljno toliko malo da zabljesnete. Ukoliko još niste isprobale nove Avonove mat ruževe, stvarno vam savjetujem da si izaberete barem jednu nijansu. Bit će to početak jednog divnog prijateljstva. :)


                           Avon True Color Perfectly Matte pri dnevnom svjetlu - nijansa Red Supreme



                                                                       Swatch


U ovomjesečnom izdanju Testera svi su ljubitelji dekorative uistinu došli na svoje. Osim Avonovog ruža, također ste mogli isprobati i Bell maskaru namijenjenu definiciji, produžavanju i volumenu trepavica te najnoviji Maybelline Affinitone 24h Superstay tekući puder.





Koliko god volim tipkati, mislim da je u slučaju Testera najbolje podijeliti dojmove ''uživo'', odnosno što je to više moguće. Zato me posebno raduje snimanje tih videa jer mi je svakog 15.-og u mjesecu prisutan osjećaj iščekivanja,uzbuđenja, veselja i pomalo ''zurim u poklone ispod božićnog drvca i odbrojavam do ponoći''. Zato drage i dragi moji, podijelit ću s vama još tek koju sličicu, a ostatak mog oduševljenja ćete moći pratiti jednostavnim klikom na video u idućim minutama. Uživajte! :*








srijeda, 10. veljače 2016.

It's all make believe, isn't it? Marilyn Monroe

Dobra večer dragi moji!

Još jedno razdoblje fašnika, maski, veselih karnevala i povorki je iza nas. Nakon druženja s dragim prijateljem (kojeg nažalost ne viđam toliko često koliko bih htjela), odlučih ostatak ove večeri iskoristiti kako bih s vama zaključila ovo karnevalsko razdoblje i podijelila što sam sve radila proteklih dana. Moram priznati kako sam se precijenila i nadala se da ću moći kreirati veći broj lookova. Ali uz svakodnevne obaveze na poslu, jednostavno sam morala napraviti selekciju i odlučiti se za 3 najdraže. (odluke,odluke...) Maškare 2016. su definitivno bile u znaku plavuša, barem u slučaju moje malenkosti. Ne znam čemu je tome razlog. Ovog puta (za razliku od Halloweena) čak i nisam previše razmišljala što ću raditi. Jednostavno sam znala. I za prvu i drugu damu. Tako različite, a istovremeno obje toliko srodno zaigrane i posebne. Ukoliko ste pratili moj Instagram ili FB page, već ste mogli primijetiti o kome se sve radilo. Štrumfeta, Marilyn Monroe i crna mačka. :) Budući da video s popisom korištenih proizvoda za Štrumfetu možete pogledati na mom youtube kanalu, u ovom postu će zvijezda ipak biti druga najpoznatija plavuša na svijetu. 

vintage marilyn monroe flirting if you saw him looking at me black and white

Što prvo pomislite kada netko spomene Marilyn Monroe? U različitim prilikama te razgovorima s ljudima uvijek me fasciniralo kako jedna osoba može ostaviti potpuno različiti utisak koji varira od čovjeka do čovjeka. Kako mi vi ipak ne možete trenutno odgovoriti, ja ću navesti tek nekoliko ustaljenih odgovora koje sam imala priliku čuti. ''Pop ikona'' , ''JFK'', ''Glumica'', ''Primjer zlatnog doba Hollywooda'' pa do nekih ružnijih usporedbi koje ja ne želim ponavljati na svom blogu. Što se takvih tiče, osobno to uvijek pripisujem dozi nesigurnosti i ljubomore. Najjednostavnije je nekoga vrijeđati i omalovažavati, pogotovo u okrilju anonimnosti i kada tu osobu ne poznajemo. Ljubaznost je danas postala luksuz i to me često žalosti. Ali ... kada ja pomislim na Marilyn... prvo što mi padne na pamet je Norma Jean. Jer to je bila stvarna ona. Sve ostalo je samo šminka, produkcija, Hollywood, uloge i dojam. Jer ukoliko zanemarimo neke od njezinih najpoznatijih uloga, glasa ''femme fatale'' koji ju je pratio, čuvene seksipilne bijele haljine ... ostaje žena koja se cijelog života suočavala s razočaranjima, ali je vjerovala u ljubav i težila za srećom i prihvaćanjem okoline. Kada pomislim na Normu Jean, pomislim na iznimno senzibilnu, emotivnu i inteligentnu ženu, koja je bila previše za vrijeme u kojem je živjela te joj je nažalost prečesto ''prišivena'' etiketa lijepe, ali glupe žene. Malo ljudi zna da je ona bila prvorazredna glumica te osnivačica vlastite produkcijske kompanije. Iako se radilo tek o maski za maškare, ova transformacija mi je značila puno više te sam joj pristupila s iznimnim strahopoštovanjem. Nisam htjela napraviti karikaturu, nisam htjela biti jeftina kopija Hollywoodske ikone jer >>truth be told<< jedna je Marilyn Monroe. Htjela sam na svoj vlastiti način dočarati viđenje nje i njezinog života i pokušati uz pomoć šminke te proučavanja njezinih fotografija dočarati barem tračak te legendarne žene. Unatoč planetarno popularnim izvedbama glazbenih brojeva ''Diamonds are a girl's best friend'' i ''I wanna be loved by you'', meni osobno je najdraža bila njezina intepretacija ''Through with love'' u Neki to vole vruće. (Some like it hot)  S tom pjesmom kao glazbenom kulisom, pokušala sam dočarati baš taj njezin nježni, osjećajni, djetinjasto zaigrani te neiskvareni pogled na svijet. Marilyn se često razočarala. Svi smo to prošli, zar ne? Važno je znati koračati dalje, uzdignute glave i ostati vjeran sebi i svojim vrijednostima. Sve ostalo su priče ... i malo šminke. ;)

                                            
                                            “I don't mind making jokes, but I don't want to look like one.” 




“Just because you fail once doesn't mean you're gonna fail at everything.” 




“I learned to walk as a baby and I haven't had a lesson since.” 



                                             
   “I could never pretend something I didn't feel. I could never make love if I didn't love, and if I loved I      could no more hide the fact than change the color of my eyes.” 





                                         “Men are always ready to respect anything that bores them.” 





      “For those who are poor in happiness, each time is a first time; happiness never becomes a habit.” 





“You might as well make yourself fly as to make yourself love.” 





“Fear is stupid. So are regrets.” 




“There are always two sides to every story.” 





“I'm pretty, but I'm not beautiful. I sin but I'm not the devil. I'm good, but I'm not an angel” 





'' I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.''








  '' Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely    boring. ''








'' The real lover is the man who can thrill you just by touching your head or smiling into your eyes - or just by staring into space.''






'' If you can make a girl laugh, you can make her do anything.''





'' I am trying to find myself. Sometimes that's not easy. ''





'' We should all start to live before we get too old. ''







'' No one ever told me I was pretty when I was a little girl. All little girls should be told they're pretty, even if they aren't. ''




'' The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream. ''



Popis korištenih proizvoda:

Bourjois Healthy Mix Serum - 51 Vanille clair
Catrice Allround Concealer
Catrice All Matt plus puder u kamenu
Wet'n'wild Ultimate Brow Kit - Ash Brown
Catrice Absolute Eye Colour - 660 Ice White Open
Urban Decay Naked 2 - Tease, Chopper
The Balm - Mary Loumanizer
Catrice Made to Stay Highlighter Pen - 030 Eye Need
Chanel Powder Brush - 15 Orchid Rose
Avon Ultra Color Matte ruž za usne - Merlot
Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner
Maybelline Lash Sensational maskara
Parcijalne umjetne trepavice
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...