petak, 18. prosinca 2015.

Tester box - Prosinac (unboxing)

Ho-ho-ho!

Dobra večer dragi moji! Nakon poprilično napornog tempa proteklih nekoliko tjedana, upravo ispijam šalicu mirisnog, zimskog čaja i mislim si: spavati ili tipkati? Ah spavati uvijek stignem. :)
Studeni je bio poprilično ispunjen mjesec. Ukoliko ste pratili moju fb stranicu bloga, tamo ste mogli vidjeti video, fotkice i objave o čemu se to sve točno radilo. S još nekoliko kolegica bila sam pozvana na Fashion Incubator u Osijeku i bilo nam je prekrasno. Veliko hvala i ovim putem Luciji i Avonu koji su nam takav neopisivi poticaj u ovom našem blogosvijetu da riječi ne mogu opisati. :) Puno fotkica imate na fb page-u, ali i na mom Instagramu gdje objavljujem more fotkica svakodnevno. Ako ste više fan Instagrama, nadam se da se vidimo i tamo. Možete me pronaći pod: cydoniaaaaa
U studenom sam se (barem nakratko) teleportirala u pedesete godine. Za to su zaslužne genijalne Kerefeke koje će vas osvojiti na prvi pogled. Ukoliko još niste čuli za Kerefeke, trk na facebook i otkrijte sve njihove čari. Vjerujte mi, teško ćete se zadržati na samo jednoj stvarčici.

A da se mi vratimo u današnji dan sada. Ah prosinac. Obožavam ovo doba godine i jedna sam od onih osoba koji žive 11 mjeseci u godini... za zadnji mjesec u godini. :D Pjevušila sam božićne hitove već krajem studenog, odgledala sam ''Sam u kući'' milijunti put ... i nije mi dosta. Uživam u kuhanom vinu, mirisnim čajevima, danskim keksićima. Ovaj mjesec je bio nažalost i poprilično krcat obavezama, tako da mi se sad sve nekako naguralo u ovih zadnjih par dana prije Božića. So many things to do, so little time. Ali nema kukanja. :D U prosincu pogotovo. To je jednostavno nedopustivo. Kakvi ste vi u ove dane? Jeste li tim Buddy The Elf ili ste pak više skloniji Grinchevskom pristupu? Jedan od meni najiščekivanijih trenutaka ovog krasnog, blagdanskog mjeseca svakako je bila i dostava Tester Boxa. :)

Sigurna sam da ste svi već dobro upoznati o čemu se radi i jako mi je drago što je Tester groznica zavladala i Hrvatskom. Paketić u studenom sam nažalost propustila, ali ovaj je bio moj. Pisalo je svako slovo moga imena na njemu hehe. Ovaj post upravo i tipkam, kako bih s vama podijelila sadržaj mog Testerića, kao i video otvaranja. Kao što ćete vidjeti, to je bio moj vrhunac dana. :)

Prvo moram moram pohvaliti brigu koja je posvećena pripremi i dizajnu prosinačke kutijice. Kao što ćete vidjeti i na fotografijama niže, kutija prosinačkog izdanja je jednostavno neodoljiva. Baš poput božićnog kolačića ukrašena omiljenim blagdanskim likovima i zimskim motivima, bilo je teško odvojiti pogled i actually početi s postupkom otvaranja. Svaka čast na uloženom trudu. Takva posvećenost detaljima se cijeni.




                                                                (isn't it a beauty? :) )

Unutrašnjost kutijice nije umanjila početno oduševljenje. Elegantni, crni paketić ukrašen tradicionalnom, Christmassy crvenom vrpcom mamio je moj prstiće.




Ono što posebno volim kod Testera su ove kartice. U svakom Tester Boxu dobijete odgovarajuću karticu posebno osmišljenu za taj mjesec. Na poleđini vam se nalazi popis proizvoda, dok vam se s prednje strane smiješi poznati citat ili kao prošlog mjeseca neka slavna dama. Vidjet ćete kako sam ja reagirala na karticu u videu, u nastavku.




Toliko od mene za ovu večer. Nadam se da ćete uživati i javite mi se ispod posta, ili na Facebooku ... ili pak na Instagramu. Kako vam drago. :) Jeste li vi ulovile svoj primjerak Testera ovaj mjesec? Kakvi su vam dojmovi? Uživajte u vikendu dragi moji vilenjaci. Pusa i laku noć, želi vam Vaša Dunja! :*





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...