ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Napokon senzacionalni post

Drage moje dobra vam večer !

Kasnim malo ... istina. Ali ovog puta iz uistinu opravdanog razloga :) Ali srećom ni blizu onolikom čekanju kao što se znalo dogoditi. Kako stvari stoje čak 2 posta u jednom mjesecu ... Napredujemo :) Od zadnjeg posta sam se i službeno preselila, uselila sve silne stvari ( i onako usput, sad mi je tek jasno koliko smo mi žene sklone gomilanju stvari) - čast iznimkama :) Već nekih tjedan dana me možete sresti ulicama ovog lijepog Zagreba ... Koji će biti još ljepši čim ova bijela napast nestane s ulica. Danas dok sam se vraćala s posla sam relativno uspješno odradila nekoliko slaloma i veleslaloma ... srećom nije bilo spustova :D

No da se mi napokon bacimo na pravu temu ovog posta. Malo sam Vam hintala već na mojoj stranici na facebooku (ako ju slučajno niste uočili, samo utipkajte Dunja u oblacima i voila) o čemu se radilo. Sada ću vam fino potanko i u detalje sve opisati ... i naravno popratiti odgovarajućim vizualnim sadržajima :) U neodoljivoj i slasnoj Amelie održalo se uistinu prekrasno druženje Maybelline-a i beauty blogerica. Ispričavam se ukoliko će Vas nervirati silni superlativi i komplimenti kojima ću se poslužiti u ovom postu, ali cure i ekipa su to stvarno zaslužili. Kada se u jednom eventu spoje vrhunska organizacija, opuštena i prijateljska atmosfera i genijalni fotograf koji prati svojim objektivom sve naše nestašluke ... dobijete jedan fantastičan događaj o kojem vrijedi pisati i silnu želju da se takvo druženje ponovi čim prije ponovno.

Na samom eventu predstavljena nam je najnovija Maybelline maskara Lash Sensational, koja je iz samog naziva vam je jasno ... senzacionalna : D

Dakle (čisto ukratko i informativno) , radi se o maskari koja ima jedinstvenu zakrivljenu četkicu s dvije vrste dlačica. Unutarnje dlačice četkice obavijaju i naglašavaju vaše trepavice, dok ju vanjske dlačice šire poput lepeze. To je ujedno i službeni opis efekta kojeg možete dobiti korištenjem ove maskare. Ja sam ju naravno isprobala i svoje dojmove ću podijeliti s vama nešto kasnije u postu.

Samo druženje je trajalo duže od očekivanog ( što se moglo i očekivati, kad malo bolje razmislite ). Okupiti dvadesetak žena + zaljubljenica u šminku + zaljubljenica u fine slastice + zima je vani (a tko zimi pazi na liniju ) :P ... Da, naravno da smo se mi raspričale i družile dugo i dugo u večernje sate.

Sad si vi možda mislite ''ok, sve je to divno i krasno. mogu i sama googleati freakin' maskaru ... hoću fotke'' ... Ili ste vi strpljive dame :) Ja znam da ja tako ponekad reagiram na postove... Ono rečenice, opisi ... divno i krasno, ali fotke i fotke. I upravo iz toga razloga da Vas ne bih previše ugnjavila, da ah da ... sada slijede fotografije.


                                                                    Picture 1.
Ove cure vjerojatno prepoznajete :) Predivne Sara ( http://sarasmagicalworld.blogspot.com/) i Helena ( http://faithfry.com.hr/ ) Što se Helene tiče , ta žena treba maknuti Heidi Klum sa tv-a i svih onih reklama oko postojanosti frizure. Skupa smo išle do Amelie, snijeg je padao nemoguće, a ja sam nosila kapu .... ( Kapu naglašavam :) ) , ona NIJE ... sve vam je jasno hehe


                                                                       Picture 2.

Blogerice sa svojim lepezama i predivna M. <3


Picture 3.                     
                                                                                                                       

Sara i moja malenkost. Ovu djevojku treba flaširati u male bočice <3 Ljubav :)

                                                                      Picture 4.



                                                                      Picture 5.


Selfie time ... naturally :)

                                                                          Picture 6.


Beauty blogerice i Maybelline ekipa na okupu <3

                                                                          Picture 7.


Dunja u oblacima ;) 

Još službenih fotkica sa samog eventa možete pogledati na facebook stranici Maybelline New York - Hrvatska <3

A sada još malo amaterskih : 











Za sami event sam cijelo dopodne kontemplirala kako bih se mogla našminkati ... Ah te slatke muke ...  I nisam smislila ništa revolucionarno. A kad ne znaš što bi sa facom ... onda u Dunjinom svijetu ima samo jedno rješenje ... Red lips & problem solved. Loreal Exclusive Pure Reds u božanstvenoj klasičnoj, stari Hollywood Blake's red crvenoj ... Mislim da mi je to čak omiljeni ruž trenutno ... iznova i iznova mu se vraćam :)



Poklončići blogericama su bili uistinu neodoljivi. Dobile smo :  Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner , Maybelline Color Sensational ruž u nijansi 470 - Red revolution, Maybelline Colorama lak u nijansi 150 te naravno novu Maybelline Lash Sensational maskaru u zaista prekrasnoj ambalaži. Fotkat ću vam iznenađenje koje je stiglo uz maskaru u idućem postu ;) Osim make up proizvoda koje smo jedva dočekale isprobati, dobile smo i slatko Maybelline iznenađenje od Amelie. (fotka malo iznad )

S obzirom da sam trenutno malo u gužvi na novom poslu, nisam sigurna hoću li stići otipkati još jedan post do kraja ovog tjedna. Da ne bih prekršila svoje novogodišnje obećanje dano sebi samoj , ali i vama radije ću danas otipkati jedan malo duži, ali kojim ćemo pokriti ovu senzacionalnu priču :) 

Ja sam maskaru naravno morala probati odmah sutra dan. I ovako izgleda na meni :)






Fotografije su rađene pri prirodnom / dnevnom svjetlu. 

Moje mišljenje o ovoj maskari : 

Ja sam osobno jako zadovoljna. Formula mi se jako sviđa, malo više od klasične maskare. Morat ćete ju skinuti micelarnom otopinom jer ju nećete moći ukloniti samo umivanjem s vodom. Then again, ja gotovo uvijek koristim nekakvo sredstvo za skidanje šminke i čišćenje lica, tako da meni to ne predstavlja nikakav problem. Moram ipak napomenuti da je sama formula nešto vlažnija pa ukoliko ne volite takve, onda ovo ipak nije maskara koja bi bila vaš prvi izbor. Po meni poprilično dobro radi svoj posao, razdvaja i produljuje trepavice, a ne lijepi ih. Ne pruža nekakav poseban volumen, ali ova maskara tome nije ni prvotno namijenjena. Ako volite lijepe, duge i definirane trepavice ... trk u drogerije. :) 

količina : 9,5 ml
cijena : 79 kn ( mislim da u Mulleru trenutno imate nekakav popust na ovu maskaru pa je nekih 69 kn ) :)

I tako drage moje, ja već lagano osjetim svoj vrat i leđa, što bi trebalo značiti da ćete ipak imati nešto čitati u ovom postu. Recite mi svoje dojmove i naravno ... ako budete za neko druženje u metropoli ... Javite se :) Odemo na kolačiće :* 

Pusa svima <3 Laku nooooć






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...