četvrtak, 14. veljače 2013.

Happy V day :)

Jutro dragi moji ! Ili dan ili večer, ovisno kada zalutate na ove moje prostore!
Prvo želim Vam svima sretno i veselo Valentinovo i nadam se da ćete ga provesti u društvu prave osobe. Ako iz nekog razloga neće biti s vama, onda barem provedite dan u lijepim mislima o svom ''Valentine-u'' . Znam da nisam adekvatna osoba za komentiranje ovog dana, jer priznajem potpuno sam neobjektivna. Kad je Valentinovo u pitanju unaprijed potpisujem kapitulaciju, meni ono dođe kao drugi Božić :))) I ne zato što mene ispuca u ne znam koju galaksiju ponuda u trgovinama i cvjećarnicama, nego ... Jedna draga cura je rekla kako ona voli ljubav i da je zaljubljena u nju. I mislim da ništa ljepše nisam dugo čula. Slažem se s njom u potpunosti. Slažem se i sa svima vama koji ćete reći da ljubav treba pokazivati cijele godine, a ne samo na jedan dan. Ali opet ... Što je uistinu tako loše što postoji jedan dan u godini koji slavi i ljubav? (pored svih ostalih opravdanih i neopravdanih blagdana/praznika). Mene usrećuje činjenica što postoji, jer recimo imam službeno jedan dan u godini kad mogu na slobodu pustiti sve svoje unutarnje leptiriće, srcolika stvorenja i njima slična, a da je to društveno prihvatljivo :) Dobro tehnički nije, opet će me netko danas pogledom pržiti na lomači zbog kesa od uha do uha i mislit će ''ah you poor fool''. No, više me to ni ne smeta. Uvijek sam bila za to da svatko misli i radi onako kako njemu/njoj najviše paše. Tako da, nadam se da ćete pronaći svi barem neki razlog zbog kojeg ćete uživati u današnjem danu. Bili zaljubljeni ili ne. A ako još niste ... Iskreno i od srca vam svima želim da u vaš život što prije uđe ljubav i da se pridružite mračnoj strani xD we have cookies. Dakle, uzevši u obzir sve već rečeno ; neće vas pretjerano iznenaditi što sam baš zbog tog svog posebnog doživljaja Valentinova imala i dovoljno inspiracije za šminkanje. Znam da se koriste uglavnom crvene boje, i mačkasti lookovi što mi je super. Ali ja sam odlučila dati svoj mali pečat Valentinovu i našminkala sam se onako kako se osjećam. Napravila sam mali eksperiment. Zatvorila sam oči i zamislila svog dečka. Koliko god to mushy zvučalo, odmah sam osjetila toplinu u obrazima i osjetila kako mi se nesvjesno usta pomiču u osmijeh. Otvorila sam oči, upalila omiljenu ljubavnu glazbicu i šminkanje je započelo. Moj Valentinovski look se zapravo svodi na onom inner glow-u. Kako je zamišljam da izgledam drugim ljudima na današnji dan. Sve se svodi zapravo na ujednačeno lice s malo shimmera, ružičaste usne i nekakve sanjive oči u nude bojama i emerald eyelinerom. Uglavnom da Vas ne bih previše zamarala zamišljanjem, ako Vam nije do toga ... Najbolje da napokon pokažem vizualno o čemu ja pričam, tj.pišem :D (uvijek se muči ova dilema na blogu, pišem li ja ili pričam)
Od proizvoda sam koristila MUA bb kremu - light (koju sam kombinirala sa Nivea Aqua effect hidratantnom kremom da ne bude tako gusta), Illamasqua - Trumble, Maybelline Affinitone korektor, MUA Undressed paletu, i L'oreal Color riche 104 - Pretty Peach . S obzirom da sam sve proizovde već ranije pokazala u nekom od postova, ovog puta ću samo pokazati kako izgleda ovaj divan, svilenkasti ruž kojeg sam za jedan rođendan dobila od svog dragog.
                   

Oprostite što je malo mutna, nikako je nisam uspjela dovoljno izoštriti. Ali boja je koraljno ružičasta sa blagim sjajem :)



                 
                   
                   
I za kraj .... nekoliko onih koje nisu bile prvo namijenjene objavi, ali s obzirom da sam pobornik one da su zaljubljene cura najljepše cure ... haha evo i tih . P.s. vidjet ćete kako to ''najljepše izgleda'' :D

                   
(thinking about my boyfriend look) - koji tek sada primjećujem izgleda kao da sam na nekim nedozvoljenim sredstvima lol


(jumping because of love ) - koja ispada jednako smiješno, a uz to još i blurry


I pokušaj slanja poljupca, a da to izgleda kao u časopisima. fail again. Svaka čast Victoria's secret anđelicama. Sada tek vidim koliko znaju svoj posao :)))
I to bi bilo to od mene. Jedan lagani make up, koji bi trebao pripadati onoj kategoriji dnevni ''glowing from love''. Kako vam se svidio ? Ili ste možda više fanovi seksi crvenog ruža i malo konkretnijeg make up-a? Rado ću pročitati sva vaša mišljenja, kritike i savjete :)) Želim Vam divan dan i uživajte u Valentinovu. Barem malo ;)


Do idućeg čitanja xoxo

utorak, 12. veljače 2013.

Naughty Bags

Dobra večer svima !
S obzirom da nešto nisam bila inspirirana , a nisam imala ni pretjerano vremena napisati neku poštenu recenziju ili napraviti neki dobar make up look, odlučila sam Vas počastiti večeras s nečim uistinu posebnim :) naime, nema direktne veze sa mnom, osim u ulozi jako,jako zadovoljnog kupca. Potaknuta još ovom zimskom hladnoćom i sivilom, shvatila sam da bi mi trebala jedna manja (a opet dovoljno velika) dnevna torbica. Međutim, nakon detaljnog šetanja svim mogućim trgovinama ... Vraćala bih se doma nezadovoljna i sa svojom starom torbicom. I tada sasvim slučajno sam na facebooku otkrila page znakovitog naziva ''Naughty bags'' i tu je naša priča započela. Radi se o nevjerojatnoj curi, nesvakidašnje mašte i originalnosti, koja je očito i sama svoju ljubav prema torbicama pretočila u jednu zaista posebnu priču. Od odabira kože, boje, uzoraka, dodataka, printova i svega ostaloga čega se trenutno ne mogu i sjetiti. Kada ste zadnji puta bile u prilici same osmisliti svoju torbicu i pritom imati nekoga da vam to omogući, a da pritom cijena ostaje prihvatljiva vašem studentskom / mladom radnom stažu džepu ? Ukoliko želite imati jedinstvenu torbicu, po svojoj zamisli, a izrazito kvalitetne izrade, onda ste vi idealni kandidat za jednu novu ''Naughty Bags'' torbicu. Ja sam tako poželjela da i mene malo ''zamete vjetar'', a konačan rezultat je ispao ovako ...

Malo je reći da sam oduševljena. Koža je prekrasna i mekana, a torbica je savršene veličine. Idealna za svaku studenticu koja uz mob,novčanik i stotinu drugih sitnica, mora imati mjesta i za neku manju bilježnicu, pernicu i slično. Moja omiljena torbica za tjedan postala otkad sam ju ugledala. Klasična,mala crna torbica, a opet s pomakom. Taman kad me malo ponese rutina radnog tjedna, pogled na ovu torbicu spašava stvar. U meni se trenutno budi glas mlade Scarlett koji kaže ''sutra je novi dan''. A ukoliko se poklopi da je taj dan ujedno i petak, nitko veseliji od mene :)) I naravno, nezaobilazni fatalni gospodin da izmami osmijeh na lice :)
S obzirom da sam toliko bila zadovoljna ovom torbicom, jednostavno sam je morala pokloniti još nekome. Srećom, taman se poklopio rođendan moje drage prijateljice i odlučila sam i nju razveseliti jednom ''Zloćkom'' u njezinom stilu. Nakon dugo razmišljanja kako bi njezina idealna torbica izgledala, prisjećanja svih mogućih ženskih razgovora i detaljnog pregledavanja facebook profila, napokon mi se upalila lampica. I odabrala sam image za koji sam vjerovala da bi divno pristajao njezinoj torbici, baš kao i Rhett i Scarlett mojoj. Jedan kratki dogovor s umjetnicom cijele ove priče i u roku tjedan dana nastala je ova divna torbica.

Ja sam bila prezadovoljna, a nadam se da je tako razveselila i moju dragu Ninu  i da ju veselo šeće ulicama svoga grada :) Moram još naglasiti neke detalje koje smatram bitnima za ovu priču. Divna gospođica Irena Šajkunović najljubaznija i najuslužnija je cura s kojom sam ikad imala zadovoljstvo poslovati. Članica je udruge HUKA (detaljnije na njihovoj web stranici http://www.huka-art.hr/kontakt.php ) Na njezinoj web stranici piše za bilo kakvo pitanje da ju slobodno kontaktirate i to je 100 % istina. U svakom trenutku i na najbanalnije pitanje će ljubazno dati odgovor. Bila je jako ljubazna, pa je za moju frendicu uz torbu napravila i prigodnu rođendansku čestitku. Ovim putem se zahvaljujem i njoj i njezinom dečku na pomoći :) Znam da sigurno i među vama ima onih koji žele imati drugačiju torbicu. Onu torbicu u kojoj ćete skrivati svoje malo carstvo. Torbicu koja će vam nadopuniti svaku modnu kombinaciju. Torbicu koja će vam popraviti radni ponedjeljak, kišu, snijeg i izmamiti sunce ... Barem na licu :) S obzirom da znam da želite saznati više o ovoj mladoj dami i njezinim divnim radovima, stavljam i linkove njezine web stranice (http://irenasajkunovic.wix.com/naughtybags) i njezine facebook stranice (http://www.facebook.com/nbosijek)
Volite li i vi naše hrvatske kreativce ili radije kupujete klasične modele u trgovinama? Ima li koja među vama da već ima svoju Naughty torbicu ? Rado ću pročitati sva vaša mišljenja u komentarima !
Do idućeg čitanja, uživajte mi :* Laku noooć!

utorak, 5. veljače 2013.

Good evening precious :)


Lijepi pozdrav svima :) 
Ako ste slučajno zalutali na moju facebook stranicu, mogli ste vidjeti mali spoiler za ovaj post. A ako niste, nema veze ... Ionako ćete se upoznati s njim upravo sada ... Dakle moja omiljena glumica svih vremena je Audrey Hepburn. Znam da ju većina žena uglavnom povezuje s određenim doručkom, malom crnom haljinom i zgodnim citatima ... I nemam ništa protiv navedenog. Iako ... ja ju jednakim intenzitetom obožavam u Sabrini , Funny Face-u , Ljubavi poslije podne i ostalim krasnim filmskim ostvarenjima. Možda zbog mojih velikih simpatija prema tim godinama i damama toga vremena i nisam dovoljno objektivna kad je ova gospođa u pitanju... Ali ona je meni pojam dame,elegancije, gracioznosti, ljepote i posebnosti. Iako poznata po svojoj krhkoj građi, mislim da nitko ne može osporiti da je ona oličenje ženstvenosti u svakom pogledu. Audrey je po meni zasluženo postala ikona ... Glume, stila, osobnosti i te neobjašnjive iskrice kojom je zračila i vjerojatno zarazila svakog koga je upoznala. Nažalost, mislim da danas takvih glumica više nema. Neću reći da nema lijepih žena i vrhunskih glumica, ali rijetko se više viđa taj čuveni faktor x kojeg su dame ovog vremena imale. I zato naglašavam ... Fizički (osim po građi) sam potpuno različiti tip od naše Audrey, ali nadam se da je količina ljubavi i poštovanja koju gajim prema njoj uspjela barem djelomično proviriti u make-upu i fotkama ... Nadam se da će Vam se svidjeti :) 
U kreiranju ovog look-a koristila sam svačega po malo, ali najvažniji dijelovi slagalice su upravo ovi :)
Najprije BB Mua krema za postizanje onog klasičnog porculanskog tena :) Napokon sam pronašla BB kremu odgovarajućeg tona. S obzirom da sam izrazito svijetlog tena, najčešće mi budu pretamne ili previše vuku na narančaste tonove. S ovom BB kremom nemam tih problema. Jedina mala zamjerka mi je što je mrvicu pregusta, tako da ću je ubuduće vjerojatno kombinirati s nekom hidratantnom kremicom :)
Mua 3u1 lineri u crnoj i sivoj nijansi koji su mi pomogli postići naglašeno bademasto oko :) 
Mua rumenilo u kremi  - Dolly ... Pravo otkriće. Divna kremasta tekstura koja na koži ostavlja blag,svilenkasti trag. Ne sjaji se, jednostavno se nanosi i uz to je prekrasne breskvaste boje :)) (ovo divno čudo je u vlasništvu moje kraasne mlađe sestre, ali bila je dovoljno ljubazna da mi ga posudi) 
Mua Undressed paleta koja mi je jučer stigla i kojom sam prezadovoljna :) Za potrebe ovog looka koristila sam prvu nijansu, treću i petu nijansu prvog reda ... 
Dakle, inspiracija za look mi je došla od ove fotke (mislim da je to bio still iz Sabrine) 

I sada u ginger verziji xD




Prvih nekoliko sam stavila u boji čisto iz razloga da bi mogli jasnije i bolje vidjeti kombinacije boja... Još jednom Vam se ispričavam što nije baš najbolja kvaliteta fotki, ali nemam neki fotić pa onda fotkam iphoneom najbolje što mogu :) A sad par fotki u crno-bijeloj boji, jer po mom mišljenju to daje onaj poseban štih svim fotkama Audrey Hepburn :)





To bi bilo to od mene ovog puta. Ako imate bilo kakva pitanja, tu sam. Nadam se da Vam se svidio ovaj look. Imate li i vi svoju omiljenu old school Hollywood glumicu ili možda više volite moderne glumice ovoga vremena ? :) Ostavite mi svoja mišljenja u komentarima. Do idućeg susreta :* 


                                                   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...